Castigatorul concursului „(In)scrie un eseu” a devenit stejar cu acte-n regula

Constantin Codreanu si Alin Petrache

Constantin Codreanu a primit ieri premiul oferit pentru concursul „(In)scrie un eseu” chiar de la presedintele FRR, Alin Petrache.
www.frr.ro multumeste tuturor celor care au trimis eseuri pentru concurs.

„Sa castigi un concurs organizat de Federatia Romana de Rugby e o bucurie imensa”, spune autorul eseului castigator.

„Odata descoperit concursul “(In)scrie un eseu” pe site-ul Federatiei Romane de Rugby (www.frr.ro), am fost constient de faptul ca e o ocazie extrem de binevenita pentru promovarea unui sport de care m-am indragostit fara cale de scapare. Am incercat sa imi incurajez prietenii (atat online – prin blog, Twitter si Facebook, cat si offline) sa se inscrie la concurs. Am participat si eu, sperand sa trec de simplul principiu coubertinian si sa ma procopsesc cu frumusetea de premiu promis castigatorului. Am aflat rezultatul concursului pe contul de Twitter al FRR, iar, ulterior, am fost contactat de Directorul de Comunicare al Federatiei Romane de Rugby, si am fost invitat sa imi ridic premiul.
Sa castigi un concurs organizat de Federatia Romana de Rugby e o bucurie imensa. Sa primesti premiul de la presedintele FRR, la sediul Federatiei, dupa un minishootting fulgerator de dragul imortalitatii, e o bucurie de nedescris.
Am inteles ca FRR va organiza in viitorul apropiat si alte concursuri si nu pot decat sa ma bucur de aceasta noua metoda de revigorare a interesului fanilor de rugby din Romania pentru acest sport minunat, mai ales ca premiile vehiculate par a fi si mai ispititoare pe viitor. Multumesc inca o data FRR pentru premiu si le urez sa faca fericiti cat mai multi fani ai rugby-ului in 2010”, a declarat castigatorul concursului nostru.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile