CEC Bank sustine in continuare rugby-ul romanesc

Ovidiu Tonita, Radu Gratian Ghetea si Alin Petrache

Partenerul Principal al Federatiei Romane de Rugby, CEC Bank, va prelungi asocierea cu rugbyul romanesc.
Intelegerea este valabila pentru inca un an.

Pe langa sprijinul oferit echipei nationale, CEC Bank va deveni Partener Principal al SuperLigii, achizitionand pachetul de promovare de tip Premium. Numele competitiei va fi strans legat de Partenerul Principal, astfel ca, pe modelul competitiilor din strainatate, vom avea SuperLiga CEC Bank.

„A trecut un an de cand am decis sa pornim la drum in acest parteneriat pentru reconstruirea rugby-ului romanesc. Am trait momente frumoase in care echipa Romaniei ne-a adus multa bucurie si ne-a redat mandria de a fi romani. Consideram ca este o datorie de onoare sa mergem impreuna si in acest an si sa comunicam valorile comune ale CEC Bank si FRR in Romania si peste hotare”, a declarat Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank.

Presedintele FRR, Alin Petrache, a multumit CEC Bank pentru ca a dorit sa se identifice cu rugby-ul si in acest an si a precizat ca Federatia se afla in negocieri si cu alte companii care doresc sa sustina rugbyul romanesc.

“CEC Bank este un partener fara de care nu am putea sa ne desfasuram activitatea la parametri normali. Este un an greu dar cu ajutorul CEC Bank vom merge mai departe si pentru acest lucru dorim sa le multumim”, a spus Petrache.

Federatia Romana de Rugby a facut publice cateva din parteneriatele pentru acest an, GSP TV, firma de echipament sportiv KooGa si compania de securitate G4S devenind partenerii FRR.

Tyron Brant (Managing Director, KooGa)

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile