Circuitul National de MiniRugby continua cu etapa a II-a, „Trofeul Dobrogea” de la Mamaia

Circuitul National de MiniRugby continua cu etapa a II-a, „Trofeul Dobrogea” de la Mamaia.

Sambata si duminica, 25 si 26 iunie, pe terenul de rugby Cleopatra din statiunea Mamaia are loc etapa a doua a Circuitului National de MiniRugby 2016, „Trofeul Dobrogea”. Competitia se va desfasura pe patru categorii de varsta, astfel: U8 (2008 si mai mici), U10 (2006-2007), U12 (2004-2005) si U14 (2002-2003). La aceasta competitie sunt asteptate sa participe in jur de 30 de echipe.

Meciurile de sambata vor incepe la ora 09:00 si vor conta pentru stabilirea clasamentului in grupe pe categoriile de varsta, iar partidele de duminica vor fi pentru ierarhia finala, semifinale si finale. Etapa a treia a Circuitului National de MiniRugby va avea loc la Cluj, in luna iulie.

In prima etapa a Circuitului National de MiniRugby care a avut loc weekendul trecut in Bucuresti, „Trofeul Bucuresti” s-a inregistrat un record de participare, cu 39 de echipe si aproape 800 de copii.  Castigatorii primei etapei au fost: la U8 – CS Warriors Timisoara, la U10 – ACS Soimii, la U12 – RC Antonio jr si la U14 – CS Rugby Sacele.

„Ne asteptam ca evolutiile copiilor sa fie si mai bune decat in prima etapa pentru ca deja acum se cunosc, au jucat unii impotriva altora. Dorim foarte mult sa rotim echipele intre ele,  sa joace unele importiva altora, ca la finalul competitiei, toti sa fi fost adevrsari. Asteptam echipe noi sa se inscrie in aceasta competitie si de ce nu, asteptam ca recordul de participare stabilit la prima etapa, sa fie doborat” a declarat Nicolae Sisiu, Director de Competitii la MiniRugby al Federatiei Romane de Rugby.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile