Clubul Sportiv Sharks si-a deschis portile

Clubul Sportiv Sharks.

Dupa o viata dedicata sportului, Adrian Vasile Felseghi s-a decis sa ofere sibienilor posibilitatea de a practica diferite sporturi intr-un cadru propice.

Astfel a pus bazele Clubului Sportiv Sharks Sibiu. In club se pot practica: rugby, mai ales de catre copii, fotbal, volei, baschet, tenis de masa, box etc. Dintre toate aceste sporturi, accentul este pus pe rugby si tenis de masa.

Clubul se adreseaza tuturor sibienilor intre 4 si 99 de ani, ce doresc sa faca miscare. Adrian Vasile Felseghi ofera sansa de a face sport de masa, de performanta si chiar de inalta performanta, oricarui doritor.

Clubul Sportiv Sharks Sibiu aduce si ineditul, prin posibilitatea parintilor de a lua parte la activitatile sportive. Ei se pot transforma astfel din spectatori in arbitri, practicanti, colaboratori sau pur si simplu pot ajuta clubul. Deschiderea Clubului Sportiv nu este intamplatoare.

Adrian Vasile Felseghi spune ca provine dintr-o familie de sportivi, tatal sau fiind sportiv de mare valoare. Adrian a terminat Facultatea de Educatie Fizica si Management in sport in anul 2003, fiind de doua ori lider al Cupei 12 Mai, la tenis de masa, in cadrul facultatii. Timp de trei ani a predat sport in localitatea Brateiu. A obtinut mai multe pozitii pe podium la fotbal, in campionatele municipale sau judetene.

In 2006 face masteratul in kinesiologie, stiinta miscarii, la Facultatea Babes-Bolyai, dupa care revine in invatamant, de data aceasta la scoala „Mihai Viteazu” din Selimbar. Si de aceasta data cucereste podiumul in competitiile judetene, la tenis de masa si la rugby tag. In 2010, obtine la rugby tag chiar locul 2 la etapa pe Transilvania, dar de data aceasta cu sportivii de la Scoala cu clasele I-VIII din Vestem, alaturi de profesorul Calin Fugigi.

Sursa: www.sibiu100.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile