Constantin Ene: ”Am dominat finala, insa Timisoara a profitat de greselile noastre”

Campioana en titre a Romaniei, CSM Stiinta Baia Mare s-a inclinat (22-24) in finala primei editii a Cupei Regelui, disputata pe Stadionul National de Rugby ”Arcul de Triumf”, in compania lui Timisoara Saracens. Constantin Ene, capitanul gruparii maramuresene, apreciaza ca dropgolul marcat de  Rose, pe finalul meciului, a facut diferenta doar matematic, esecul fiind cauzat de micile erori comise de el si colegii sai, erori de care banatenii au stiut sa profite la maximum.

Inaintasul baimarean considera ca echipa sa ar fi meritat sa castige Cupa Regelui: ”A fost un meci extrem de echilibrat. Un meci foarte frumos. Nu stiu daca azi (n.a – sambata) a castigat cea mai buna echipa. Noi ne-am daruit. Din punctul meu de vedere, noi am jucat mai bine decat ei, insa la final au fost invingatori. Si asta e… Mergem mai departe. Matematic, acel dropgol din final a facut diferenta. Insa doar matematic. Consider ca Timisoara a jucat numai pe greselile noastre. Noi am dominat tot jocul. Ei au profitat de greselile noastre. Am tras primele concluzii la cald. Le vom trage si la rece. Cand vom ajunge in Baia Mare vom viziona finala, dar atat din punctul meu de vedere, cat si al antrenorului, meciul a fost unul reusit. Micile erori pe care le-am facut ne-au costat foarte mult”.

Constantin Ene s-a referit si la obiectivele viitoare ale formatiei sale: ”Trebuie sa castigam ambele trofee ramase in joc: Cupa Romaniei si titlul de campioni.”. Inaintasul a precizat, de asemenea, ca absenta din lot a jucatorilor convocati la echipa nationala, pentru Cupa Mondiala care va debuta la Londra, pe 18 septembrie, n-a influenta evolutia finalistelor. ”Cred ca avem loturi numeroase si echilibrate valoric. Cei care au evoluat au facut-o la fel de bine cum ar fi facut-o aceia care lipsesc”, a concluzionat jucatorul de linia a treia.

Echipa baimareana a ramas la Bucuresti in noaptea care a trecut, urmand a se deplasa astazi acasa.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile