CS Dinamo a castigat grupa de play-out a Cupei Regelui 2017

CS Dinamo Bucuresti a castigat grupa de play-out a Cupei Regelui editia 2017 dupa ce a invins astazi, pe teren propriu pe Universitatea Cluj, cu 53-3 (17-3).

Aflati la primul meci in noul sezon competitional, alb-rosii au facut o demonstratie de forta, dominand meciul de-a lungul celor 80 de minute. Elevii lui Cristi Hildan au marcat opt eseuri, patru dintre acestea fiind reusite de Fili Lomani, cel care a fost declarat si jucatorul meciului la final.

Odata cu retragerea Bucovinei Suceava din Grupa de play-out, aceasta a mai ramas cu doua echipe, Dinamo si Cluj, astfel ca partida de asta a decis practic si castigatoarea acestei serii care a  programat doar un singur meci. La sfarsitul partidei, dinamovistii au primit placheta pentru primul loc ocupat in grupa.

Pentru Dinamo au marcat Fili Lomani 4 eseuri, George Iacob, Liueli Simote,  Gerald Sibanda, Silviu Gradinaru, Tudorel Bratu 1 lovitura de pedeapsa si 5 transformari. Ionut Mazare a marcat singurele puncte pentru clujeni, in minutul 31 dintr-o lovitura de pedeapsa.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile