CS Navodari a realizat scorul campionatului la Galati

Etapa a XI-a din esalonul secund, Divizia Nationala de Seniori, a fost una in care favoritele s-au impus, scorul rundei si al campionatului stabilindu-l liderul CS Navodari care a marcat 15 eseuri  pe terenul celor de la RCM Galati pentru o victorie cu rezultatul de 103-0, in timp ce Stiinta Petrosani si CSM Bucuvina Suceava au trecut de RC Barlad respectiv CSU AV Arad.

CS Navodari a obtinut a zecea victorie din aceasta editie de campionat, a noua cu punct bonus ofensiv , parcursul aproape perfect, navodarenii avand o singura infranagere, fiind incununat si cu stabilirea recordului celui mai consistent succes, 103-0 pe stadionul din Galati. Elevii lui Cornel Suciu si Cristian Husea au marcat celor de la RCM Galati 15 eseuri, echipa de la malul Dunarii nereusind nici macar punctele de onoare.

Nicu Ignea s-a aflat intr-o forma deosebita acesta trecandu-si in cont un total de 26 de puncte, doua eseuri si opt transformari, pe lista marcatorilor mai regasindu-se Ionut Prodan, Marius Prodan, Sebastian Agapie, toti cu cate o dubla,Stefan  Strat,Iulian  Zapan,Cristian  Ogea, Marian Croitoru si Ionut  Puisoru, cate un eseu, respectiv Alexandru Trandafir  cu sase transformari.

Derbyul etapei a fost partida dintre RC Barlad si Stiinta Petrosani, una cu implicatii in vederea ocuparii unui loc in semifinalele competitiei. Pe un teren greu, acoperit cu zapada, Stiinta Petrosani si-a impus strategia si cu un eseu de penalizare si o incercare a lui Mirel Popescu, respectiv tentativele de tinta concretizate de Florin Tandea si Andrei Borz a castigat, rezultatul de 17-8, victorie care aduce studentilor patru puncte in clasament.

CSM Bucovina Suceava nu a avut niciun fel de emotii in partida disputata pe propriul teren cu CSU AV Arad, trupa lui Constantin Vlad trecandu-si in palmares un succes cu rezultatul de 38-0. Victoria sucevenilor a fost cu bonus ofensiv, cele sase eseuri ale invingatorilor avandu-i ca autori pe Constantin Varvaroi dubla, Stefan Stefaroi, Lucian Preutescu, Andrei Custrin si Marcel Cretuleac.

CS Manastur din lipsa de efectiv nu a putut face deplasarea la Buzau, in aceste conditii rezultatul partidei Stejarul Buzau-CS Manastur a fost stabilit la masa verde, 5-0 si punct bonus ofensiv pentru echipa buzoiana.

FOTO: Clubul Sportiv Navodari – rugby/ Silvian Buliga
Articol scris de Marius Raczek

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile