CS Navodari s-a impus in derbyul etapei a 10-a din DNS

In Divizia Nationala de Seniori, al doilea esalon valoric, s-au disputat partidele din etapa a 10-a, una in care toate partidele au revenit oaspetilor, derbyul dintre ACS Tomanitanii si CS Navodari revenind navodarenilor care s-au impus pe stadionul Mihai Naca, iar lupta pentru suprematie ramane in continuare deschisa.

Pe stadionul Mihai Naca, liderul din Divizia Nationala de Seniori a inceput bine si conducea cu 12-0, dar CS Navodari a revenit in joc si pana la pauza a intors rezultatul, 16-12. In partea secunda CS Navodari s-a desprins gratie eficacitatii lui Nicu Ignea din fata butului, pe final ACS Tomitanii reusind un eseu prin care si-au asigurat punctul bonus defensiv, rezultatul final  fiind ACS Tomitanii-CS Navodari 17-22.

Raportul eseurilor a fost de 3-1 in favoarea celor de la ACS Tomitanii, reusite semnate de Alexandru Alexe, Stefan Stefaroi si Crsti Boboc, respectiv Daniel Bejan, insa victoria echipei CS Navodari a fost asigurata de evolutia foaret buna  a lui Nicu Iganea autor a 17 puncte , o transformare, patru lovituri de pedeapsa si un dropgol.

Situata pe pozitia secunda in clasament, Gloria Buzau a castigat de o maniera categorica pe terenul echipei CSM Bucovina Suceava, rezultat 83-8. Elevii lui Costica Mersoiu au marcat nu mai putin de 13 incercari, autori fiind Cosmin Ratiu, Mihai Adascalitei, Florin Curcan dubla, Madalin Baraulea, Sorin Cosereanu, Florin Neagu hat-trick, Marian Lupu, Petro Kobylianski, Alin Dumitrache si Laurentiu Cocarla.

Desi s-au deplasat pe terenul unei echipe cu doar doua victorii obtinute in acest sezon, cei de la RC Barlad nu au avut o partida usoara in compania celor de la RCM Galati. Astfel dupa un meci deschis in care raportul eseurilor a fost de 4-3 in favoarea barladenilor acestia si-au apropiat victoria, rezultat 26-18 si au obtinut puncte importante in lupta pentru accederea in Play-Off.

Cea mai echilibrata partida a rundei a avut loc la Sanicolau, acolo unde CSU AV Arad a primit vizita Stiintei Petrosani. Ambele echipe au marcat cate un eseu, Marian Grindei pentru aradeni respectiv Adrian Mihalachi in contul petrosenenilor care au castiga cu 11-10 datorita celor doua penalitati concretizate in puncte de Florin Tandea.

In Divizia Nationala de Seniori urmeaza sa se dispute etapa restanta, a 9-a care va avea loc dupa urmatorul program:
05.04.2018, Gloria Buzau-CSU AV Arad, ora 11:00
06.04.2018, Stiinta Petrosani-RCM Galati, ora 10:00
06.04.2018, CS Navodari-CSM Bucovina Suceava, ora 10:00
Partida RC Barlad-ACS Tomitanii Constanta va avea loc pe 03.05.2018.

FOTO: Clubul Sportiv Navodari Rugby Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile