CS Navodari si Stiinta Petrosani s-au calificat in finala Diviziei Nationale de Seniori

Sambata s-au disputat semifinalele Diviziei Nationale de Seniori, in ambele partide gazdele obtinand victoria, astfel CS Navodari si Stiinta Petrosani care au trecut de RC Grivita, respectiv RC Barlad, se vor intalni pe 18 mai in finala competitiei.

Cu victorii in toate meciurile disputate in acest sezon al Diviziei Nationale de Seniori, CS Navodari a castigat fara emotii si in semifinale, rezultat 53-0, in fata celor de la RC Grivita. CS Navodari a marcat opt eseuri avandu-I ca autori pe Marian Nita, Razvan Barbu, Andrei Ciubotariu dubla, Onal Agiacai, Mihai Comanici, Petre Neacsu si Alexandru Dan, din fata butului remarcandu-se Alexandru Trandafir cu patru transformari si Cristian Vacaru, o transformare si un dropgol. Pentru CS Navodari aceasta va fi a doua finala pe care o va disputa in DNS, in timp ce RC Grivita va lupta in premiera pentru medaliile de bronz.

Mult mai echilibrata a fost semifinala gazduita in Valea Jiului unde plusul de experienta a unor jucatori si-a spus cuvantul, iar Stiinta Petrosani a trecut de RC Barlad cu rezultatul de 26-17, evoltutia scorului fiind insa interesanta, cu ultimele minute extrem de disputate dupa ce oaspetii revenisera de la 20-10 la 20-17. Pentru Stiinta Petrosani cate un eseu au marcat Remus Zaharescu, Mirel Popescu si Cosmin Olteanu, iar Marius Chiriac o transformare, respectiv o lovitura de pedeapsa, Florin Tandea o lovitura de pedeapsa si Razvan Bors un dropgol. In contul barladenilor s-a consemnat un eseu de penalizare, o incercare a lui Alin Moroianu, Laurentiu Andrei izbutind o transformare si o lovitura de pedeapsa.

Astfel sambata 18 mai, pe stadionul Parcul Copilului, finalele Diviziei Nationale de Seniori editia 2018-2019 se vor disputa dupa urmatorul program:
Finala mica, locurile 3-4 (ora 11:00) RC Grivita-RC Barlad
Finala mare, locurile 1-2 (ora 14:00) CS Navodari-Stiinta Petrosani

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile