CSM Bucuresti a castigat medaliile de bronz ale SuperLigii CEC Bank

In finala locurilor 3-4 din cadrul SuperLigii CEC Bank, pe Stadionul National Arcul de Triumf s-au intalnit, ca si in editia precedenta a competitiei, CSM Bucuresti si Steaua Bucuresti victoria revenind din nou tigrilor care s-au impus cu rezultatul de 37-24 si astfel au intrat in posesia medaliilor de bronz.

Partida a inceput cu o lovitura de pedeapsa concretizata de la aproximativ 40 de metri de uvertura celor de la CSM Bucuresti, Darren Baron, dupa care a urmat replica Stelei, actiunea purtata de Viorel Lucaci si Sakalia Sosefo ducand la o penalitate din care Florin Vlaicu a egalat, primul sfert de ora consemnand un rezultat de egalitate 3-3.

In minutul 30 avantajul a trecut din nou de partea tigrilor. Livinai Tuicakau si Kamil Sobota au destabilizat defensiva ros-albastrilor, iar Daniel Fassen a concretizat in puncte lovitura de pedeapsa rezultata din aceasta actiune. Situatia s-a schimbat la putin timp cand Kuselo Moyake a gasit drumul catre terenul de tinta al CSM-ului si ros-albastrii conduceau la pauza cu 10-9.

Imediat dupa reluare elevii lui Michael Bradley au reusit o faza spectaculoasa pe treisferturi finalizata cu eseu de Sioeli Lama, o incercare care a dat aripi tigrilor si intr-un interval scurt de timp Mario Arvinte si Marian Ispir, acesta cu o interceptie urmata de o cursa solitara de aproximativ 60 de metri sa duca scorul la 30-10 in favoarea CSM-ului.

Situatia militarilor s-a ingreunat prin eliminarea temporara a lui Oneone Patelesio de care CSM-ul a profitat cu eseul marcat de Alexandru Mitu, dupa un rebond a lui Jack Cobden. Daniel Faasen a transformat  si cu un sfert de ora inaintea ultimului fluier al arbitrului tigrii aveau un avantaj care s-a dovedit decisiv in stabilirea invingatoarei, 37-10.

Pe final Steaua a batut de doua ori defensiva adversa, in ambele situatii la finalizare aflandu-se Vali Mototolea , transformarile apartindu-i lui Florin Vlaicu, dar militarii nu au mai avut puterea de a reveni ecartul fiind prea mare.

Astfel pentru cel de-al doilea sezon consecutiv CSM Bucuresti castiga medaliile de bronz ale SuperLigii CEC Bank, o adevarata performanta a tigrilor care au pornit in returul sezonului regulat de pe ultima pozitie a clasamentului.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile