CSM Bucuresti invinge campioana en-titre Timisoara Saracens

 Derbyul etapei a III-a din cadrul SuperLigii CEC Bank s-a disputat pe Stadionul National Arcul de Triumf si le-a avut ca protagoniste pe CSM Bucuresti si Timisoara Saracens, tigrii bucuresteni impunandu-se cu rezultatul de 28-16, dupa ce la pauza avantajul a fost de partea banatenilor, 9-13, astfel ca trupa lui Eugen Apjok se mentine pe pozitia secunda a clasamentului.

Inca din primele minute aspectul jocului a fost unul echilibrat cu CSM Bucuresti dand o replica pe masura adversarului intalnit, campionii en-titre Timisoara Saracens. Prima actiune notabila i-a apartinut lui William Helu, aripa timisorenilor fiind insa placata de Hinckley Vaovasa, in replica Valentin Calafeteanu deschizand scorul dintr-o lovitura de pedeapsa de la 42 de metri central pe butul vizitatorilor.

La jumatatea primei reprize Timisoara Saracens s-a instalat in jumatatea de teren a tigrilor si a obtinut o margine la cinci metri de terenul de tinta al acestora, molul care a urmat ducand la inscrierea primului eseu, autor Andrei Radoi. Jody Rose a transformat pentru ca apoi sa mareasca ecartul de partea banatenilor dintr-o lovitura de pedeapsa.

Pana la pauza CSM Bucuresti a controlat jocul, Valentin Calafeteanu a concretizat doua tentative de tinta pentru ca una sa o iroseasca de la centrul terenului, dar Jody Rose a mentinut avantajul de partea Timisoarei Saracens, tot dintr-o lovitura de pedeapsa.

Imediat dupa reluare Valentin Calafetenu a redus diferenta dintre cele doua echipe la un singur punct, Jody Rose a ratat  apoi o lovitura de pedeapsa si CSM Bucuresti a trecut in avantaj gratie dropgolului reusit de Darren Baron. Timisoara Saracens a revenit din nou la conducere prin Jody Rose, dar acesta avea sa fie momentul din care tigrii au revenit decisiv pentru a se impune.

Mai intai Hinckley Vaovasa a batut defensiva adversa cu o actiune personala, un balon de urmarire recuperat tot de el, urmat de un sprint pana in terenul de tinta, finalul gasindu-i pe elevii lui Eugen Apjok in ofensiva ceea ce le-a adus alte doua lovituri de pedeapsa din care Darren Baron a stabilit rezultatul partidei.

In urmatoarea etapa CSM Bucuresti se va deplasa pe terenul celor de la Stiinta Baia Mare, iar Timisoara Saracens va evolua pe propriul teren avand-o ca adversara pe Steaua Bucuresti

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile