CSM Bucuresti spera la un loc in Play-Off-ul SuperLigii CEC Bank

CSM Bucuresti.
CSM Bucuresti.

CSM Bucuresti a avut o evolutie apreciata sezonul trecut, cand a incheiat pe pozitia a cincea a SuperLigii CEC Bank.

Despre planurile pentru noul sezon ne-a vorbit Alexandru Mitu, unul dintre jucatorii de baza ai bucurestenilor, flankerul cu evolutii si pentru Lupii Bucuresti in AMLIN Challenge Cup, cel care a debutat pentru Stejari in partida cu Spania de la Gijon.

Din spusele sale am aflat ca CSM-ul este inca intr-o perioada de cautari, singura certitudine fiind inscrierea pentru editia 2013 a SuperLigii CEC Bank.

Desi lotul pentru noua editie a SuperLigii nu este conturat inca, in urma plecarilor si a lipsei transferurilor, CSM Bucuresti spera la un loc in Play-Off, dar asa cum o recunostea si Alexandru Mitu, ar mai fi nevoie de intariri, la modul realist, echipa putand in mometul de fata avea pretentii la o clasare undeva intre locurile patru si cinci.

In ceea ce priveste planurile flankerului Stejarilor si al CSM-ului pentru urmatorul sezon acestea ar fi o evolutie cat mai buna care in acelasi timp sa ajute echipa sa obtina rezultate, dar si o continuitate in ceea ce priveste ascensiunea in valoare, fapt care l-a propulsat si la echipa nationala.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile