Cupa „Micilor Stejari” a fost castigata de Scoala Gimnaziala nr. 1 Dragu

Cupa "Micilor Stejari" a fost castigata de Scoala Gimnaziala nr. 1 Dragu

Federatia Romana de Rugby impreuna cu Scoala Gimnaziala Dragu din judetul Salaj, a organizat prima editie a „Cupei Micilor Stejari” la rugby tag, destinata copiilor din ciclul gimnazial. La aceasta competitie au participat cinci scoli salajene si una din judetul Cluj, peste 70 de copii jucand rugby timp de cateva ore.

In deschiderea competitiei s-a organizat un curs de perfectionare in rugby tag la care au participat 10 profesori de educatie fizica si sport, dar si cadrele didactice din localitate .

„ Sub egida RUGBY LA SATE, competitia de la Dragu a avut un real succes in randul celor 72 de copii participanti, al profesorilor, partenerilor din primaria locala, dar si al celor veniti sa ne urmareasca.Si cum o parte a virtutii consta in invatatura si sport, alta in exerciţiu, noi cei implicati trebuie de o parte sa-i invatam, pe de alta sa le intarim prin practica ce au invatat. Bucuria de pe chipurile lor la final si nu numai, ne da sperante ca o parte din obiective le-am indeplinit. Felitari si multumiri deopatriva, tuturor copiilor si celor implicati precum si gazdelor pentru buna organizare”, a declarat Gheorghe Sabau, director regional de Dezvoltare Transilvania Nord.

Clasament final:
1. Scoala Gimnaziala Nr.1 Dragu – prof. Cosmin Ardelean
2.Scoala Gimnaziala Buciumi – prof. Mariana Puscas
3.Scoala Gimnaziala” A.Muresanu” Cehu Silvaniei – prof.Sergiu Moldovan
4.Scoala Gimnaziala Nr.1 Agrij – prof. Olimpiu Petran
5.Scoala Gimnaziala Manastireni-Cluj – Todoran Rares
6.Scoala Gimnaziala Treznea – prof. Olimpiu Petran

Premierea a fost una generoasa, s-au oferit din partea gazdelor, cupe, diplome si dulciuri, iar din partea Departamentul de Dezvoltare din cadrul FRR, materiale sportive de specialitate.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile