De 8 Martie, Ghindele au aflat secretul unui zambet frumos la Clinica Dr. Leahu

Nationala de rugby 7 fete a Romaniei a primit un cadou inedit de 8 Martie. Ghindele au fost invitate la Clinica Dr. Leahu, unul dintre cei mai recenti parteneri ai Federatiei Romane de Rugby, pentru a beneficia de un control stomatologic gratuit. La sediul din Rin Grand Hotel al Clinicii, fetele au putut vedea si aparate de ultima tehnologie din domeniul stomatologic.

„A fost ceva inedit pentru noi, o prima actiune a echipei nationale la un cabinet stomatologic. Este foarte important pentru noi sa ne ingrijim dantura, cu atat mai mult cu cat in timpul meciurilor  suntem expuse loviturilor si mai apar probleme. Am venit cu zambetul pe buze si pot spune ca am plecat cu un zambet si mai mare pentru ca probleme pe care le am sunt minore” a spus Alina Dinita.

„Si pentru noi a fost o vizita inedita pentru ca atunci cand spui rugby te astepti la multa forta si un gabarit mare, de aceea prezenta Ghindelor alaturi de noi ne-a oferit motive de bucurie. Este bine ca si fetelor li se ofera sansa de a practica acest sport frumos si ca dincolo de duritatea lui si-au pastrat delicatetea. Ne dorim sa venim in intampinarea problemelor stomatologice pe care le au si sa le ajutam sa isi pastreze zambetul frumos”, a declarat Dr. Ionut Adrian Leahu, detinatorul Clinicii.

Irina Hirjete, Alina Dinita si Madalina Radu la Clinica Dr. Leahu

„A fost o premiera pentru mine sa vin de 8 Martie la dentist. Ma bucur ca nu sunt probleme foarte mari. Mi-a placut atmosfera de aici, faptul ca domnul doctor mi-a explicat in detaliu ce trebuie facut, a vorbit foarte mult si pe intelesul nostru. Aparatura arata foarte bine, imi place ca totul este foarte bine organizat. Ultima data mi-am facut un control in urma cu sase luni pentru ca este important sa ne mentinem dantura sanatoasa”, a spus Madalina Radu.

„A fost o experienta interesanta, care doresc sa se mai repete. Am aflat ca am o problema cu o masea de minte, nimic grav, dar e bine ca stiu la ce sa ma astept. Toata lumea a fost atenta si draguta, as putea spune ca pentru mine a fost cea mai relaxanta vizita la stomatolog de pana acum. Am avut cateva experiente la Cluj si nu au fost prea placute”, a declarat Irina Hirjete.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile