Dinamo infrunta Timisoara Saracens in etapa a V-a din SuperLiga CEC Bank

Pe stadionul Florea Dumitrache, Dinamo Bucuresti va primi sambata, 23 septembrie, in etapa a V-a din cadrul SuperLigii CEC Bank vizita campioanei en-titre, Timisoara Saracens, o partida care se anunta interesanta, cu alb-rosii in incercarea de a profita de startul mai putin reusit al campionilor aflati fara victorie in ultimele doua etape.

Cu doua victorii in partidele in care pornea ca favorita, impotriva Politehnicii Iasi si a Universitatii Cluj, ambele cu punct bonus ofensiv, Dinamo Bucuresti a acumulat zece puncte gratie carora se afla pe pozitia a treia in clasamentul la zi, insa pentru alb-rosii urmeaza o partida de foc in fata Timisoarei Saracens  pe care au invins-o o singura data in istoria SuperLigii CEC Bank.

Pentru o noua performanta elevii lui Cristi Hildan vor avea nevoie insa de un joc complet iar in etapele anterioare Tudorel Bratu, desemnat in doua randuri “Jucatorul meciului” si o data “Jucatorul etapei”, noul taloner Merab Matkava alaturi de jucatorii de baza din sezoanele anterioare au demonstrat ca se pot ridica la un nivel superior celui din editia precedenta.

In trei partide disputate Timisoara Saracens a reusit o singura victorie iar acum campionii en-titre aflati pe pozitia a cincea a clasamentului nu mai au alte alternative decat de a aduna puncte, in perspectiva viitorului banatenii gandindu-se cu siguranta si la posibilitatile de abordare a competitiei in faza urmatoare. Practic, trupa lui Matt Williams a pierdut puncte tocmai in fata unor echipe care au acelasi obiectiv,  participarea in faza semifinalelor.

Multimea de jucatori accidentati poate fi un aspect important in evaluarea rezultatelor timisorenilor de pana acum, insa beneficiind de un lot valoros este foarte probabil ca pe stadionul Florea Dumitrache sa vedem o alta fata a unei echipe care in prima etapa invingea pe Stiinta Baia Mare.

Partida Dinamo Bucuresti-Timisoara Saracens va avea loc sambata 23 septembrie 2017 cu incepere de la ora 11:00 pe stadionul Florea Dumitrache si va putea fi urmarita in direct pe Rugby TV.

Palmaresul intalniilor directe Dinamo Bucuresti-Timisoara Saracens in SuperLiga CEC Bank:
2011
Sezonul regulat:
Dinamo Bucuresti-RCM Timisoara 21-43
RCM Timisoara-Dinamo Bucuresti 33-29

2012
Sezonul regulat:
RCM Timisoara-Dinamo Bucuresti 29-5
Dinamo Bucuresti-RCM Timisoara 19-12

2013
Sezonul regulat:
RCM Timisoara-Dinamo Bucuresti 51-15
Dinamo Bucuresti-RCM Timisoara 12-67

2014
Sezonul regulat:
Dinamo Bucuresti-RCM Timisoara 10-54
RCM Timisoara-Dinamo Bucuresti 26-7
Finala locurilor 3-4:
RCM Timisoara-Dinamo Bucuresti 43-3

2015
Sezonul regulat:
Timisoara Saracens-Dinamo Bucuresti 39-15
Dinamo Bucuresti-Timisoara Saracens 23-34

2016-2017
Sezonul regulat:
Timisoara Saracens-Dinamo Bucuresti 31-0
Dinamo Bucuresti-Timisoara Saracens 16-38

Bilantul intalnirilor directe: 13 partide disputate, 12 victorii Timisoara Saracens, 1 victorie Dinamo Bucuresti

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile