Dinamo, victorie muncită cu Cluj

Dinamoviștii au deschis rapid scorul prin Bonaparte, Williams a transformat iar buldogii conduceau pe teren propriu cu studenții clujeni, încă din minutul trei.

Clujenii au revenit în joc și au presat defensiva dinamovistă, pachetul de la intrare al studenților reușind să marcheze un eseu prin pilierul Telesa, transformat de Mazăre.
Tânărul flanker Andrei Pricopie a reușit o intercepție și un nou eseu în SuperLigă, în minutul 23, același Mazăre a transformat și Cluj conducea pe terenul lui Dinamo.

Dylan Schwartz i-a readus în joc pe dinamoviști cu un eseu, transformat de Williams.
Cu cinci minute înainte de pauză, Toader a primit un cartonaș galben pentru un placaj întârziat, iar Mazăre a șutat în bară din lovitura de pedeapsă obținută în urma acestei sancțiuni.

În ultimul minut de joc, Mazăre a trimis printre buturi o lovitură de pedeapsă, și a stabilit scorul pauzei, Dinamo 14, U Cluj 17.

În repriza secundă Mazăre a avut ocazia de a majora avantajul formației sale, dar arătat în minutul 47 o lovitură de pedeapsă.
În minutul 58, tânărul taloner al dinamoviștilor, Sergiu Popescu, a primit cartonaș galben pentru un placaj în aer, dar Harasim a irosit lovitura de pedeapsă, la fel cum a făcut și în minutul 63, când Clujul avea deja 12 puncte ratate din lovituri de pedeapsă.

Deși în inferioritate numerică, dinamoviștii au atacat, iar centrul sud-african Dylan Schwartz a reușit o cursă foarte bună, închizătorul Terblanche a marcat o nouă încercare, iar mijlocașul la grămadă Jondre Williams a transformat.

Harasim a ratat din nou din fața buturilor din lovitură de pedeapsă și a pecetluit soarta formației transilvănene. Clujul a pierdut ușor o margine, Dinamo a plecat pe contraatac iar centrul De-An Akermann a adus liniștea în Ștefan cel Mare cu eseul din minutul 74.
William a transformat și Dinamo avea asigurat și punctul bonus ofensiv.

Clujenii au greșit din nou și Rafael Florea Jilăveanu a culcat și el balonul în terenul de țintă în minutul 76, încercare transformată de același Williams.
Până la finalul partidei Williams a primit cartonaș galben pentru o călcătură aplicată unui adversar.

Dinamo se impune cu punct bonus în fața celor de la Cluj și își consolidează poziția a treia în clasament.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile

Meciuri test

România - Argentina

03 iulie 2021

România - Scoția

10 iulie 2021

Official Broadcaster

Parteneri principali

Parteneri media

Link-uri utile