Divizia Națională de Seniori revine cu returul ediției 2021

De sâmbătă, 18 septembrie, se reiau partidele din Divizia Națională de Seniori, cele nouă echipe urmând a disputa partea secundă a competiției, returul, la finalul căruia vom afla câștigătoarea ediției 2021. Din retur s-a alăturat competiției și CS Politehnica Iași, echipă care va disputa toate partidele în deplasare, fără să puncteze în clasament și va juca cu echipa care nu va evolua în etapa respectivă sau la o dată de comun acord stabilită cu adversara.

Cu un început de sezon și un tur, în asamblul său, la un nivel mai modest decât ne-a obișnuit în ultima vreme, CS Năvodari se va deplasa pe terenul ultimei clasate, CSU Alba Iulia. La o diferență de șapte puncte față de prima clasată în acest moment, Știința Petroșani, CS Năvodari nu-și poate propune decât victoria, mai ales că în tur, echipa de la malul mării a fost cea care a provocat grupării din Alba Iulia cel mai usturător eșec, atunci a fost 95-0.

RC Bârlad începe returul Diviziei Naționale de Seniori de pe poziția secundă a clasamentului, iar aventura din retur va avea ca punct de plecare stadionul echipei CSU Arad. La Bârlad, elevii lui Ioan Harnagea s-au impus la scor, 71-12, însă pe propriul teren CSU Arad a fost mereu un adversar redutabil și a reușit să pună probleme oricărei echipe din eșalonul secund.

Departe de obiectivele propuse, doar locul patru în tur, CSM Galați va juca în prima etapă a returului în deplasare cu RC Gura Humorului. Cu trei înfrângeri în opt partide gălățenilor le va fi foarte greu să recupereze în retur și nici primul pas nu va fi unul facil, singura echipă care în acest sezon s-a impus la Gura Humorului fiind liderul, Știința Petroșani.

Conform acordului dintre cele două echipe, partida CSM Bucovina Suceava – RC Grivița se va disputa la o dată ulterioară, în timp ce Știința Petroșani va sta.

Etapa a X-a
Sâmbătă, 18 septembrie
CSU Alba Iulia – CS Năvodari, stadion Cetate, ora 11.00
Arbitri: Ioniță Virgil, Cojocnean Călin, Ferezan Florin
CCOB: Bogdan Budișteanu

CSU Arad – RC Bârlad, stadion Sânicolau, ora 11.00
Arbitri: Diaconescu Robert, Ioniță Victor, Buzatu Teodor
CCOB: Constantin Bonea

RC Gura Humorului – CSM Galați, stadion Tineretului, ora 11.00
Arbitri: Iordăchescu Vlad, Gorodea Emanuel, Flutur Ionuț
CCOB: George Bărgăunaș

Partida CSM Suceava-RC Grivita a fost reprogramată pentru data de 20.11.2021, cu acordul ambelor echipe.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile