In Divizia Nationala de Seniori s-a decis programul semifinalelor

In cel de-al doilea esalon valoric, Divizia Nationala de Seniori, s-au disputat partidele din ultima etapa a sezonului regulat, liderul CS Navodari a pierdut pentru a doua oara in acest sezon, pe terenul Bucovinei Suceava in timp ce Stejarul Buzau a trecut de Stiinta Petrosani.

Revelatia acestei editii din Divizia Nationala de Seniori, CSM Bucuvina Suceava a reusit sa-si mentina cadenta pana la finalul sezonului regulat, in ciuda infrangerii surprinzatoare de la Galati, echipa antrenata de Constantin Vlad reusind sa treaca de liderul CS Navodari cu rezultatul de 32-23 pentru a-si asigura pozitia secunda in clasament.

Sabin Cretu a deschis scorul pentru suceveni din lovitura de pedeapsa, iar eseul lui Alin Elisei a facut ca la pauza acestia sa conduca cu 13-3. In partea secunda CS Navodari a preluat conducerea, dar alte trei incercari avandu-i ca autori pe Alexandru Croitoru, Marcel Cretuleac si Lucian Preutescu sa dea posibilitatea Bucovinei Suceava de a juca in semifinalele competitiei pe propriul teren.

La fel de importanta in economia clasamentului final a fost si partida dintre Stejarul Buzau si Stiinta Petrosani. In ciuda mizei a fost o disputa spectaculoasa in care s-au marcat noua eseuri, cinci de partea gazdelor care s-au impus cu 35-26, in ultimele cinci minute Stiinta Petrosani aflandu-se la conducere cu 26-25. Astfel Stejarul Buzau incheie sezonul regulat pe pozitia a treia, iar in semifinale se va deplasa pe terenul Bucovinei Suceava.

Alte doua partide spectaculoase au fost  CSU AV Arad-CS Manastur si RC Barlad-RCM Galati. Aradenii au trecut de clujeni cu 53-31, raportul eseurilor fiind de 9-4, in timp ce RC Barlad a invins pe RCM Glati cu 46-28, 6-4 fiind scorul incercarilor marcate in favoarea invingatorilor.

In urma alcaturii clasamentului final, programul semifinalelor Diviziei Nationale de Seniori arata astfel:

Semifinalele locurilor 1-4:
CS Navodari-Stiinta Petrosani
CSM Bucovina Suceava-Stejarul Buzau

Semifinalele locurilor 5-8:
RC Barlad-CS Manastur
RCM Galati-CSU AV Arad

FOTO: Rugby Sucevean Facebook
Articol scris de Marius Raczek

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile