DNS – Retur semifinale Play-Off, start in Play-Out

In cadrul Diviziei Nationale de Seniori, sambata, 7 noiembrie, sunt programate a se disputa trei partide, doua in cadrul mansei retur a semifinalelor Play-Off-ului, respectiv o partida contand pentru faza de Play-Out.

Toate meciurile se vor disputa fără spectatori, conform normelor sanitare în vigoare.

Pe stadionul Municipal, RC Barlad va primi vizita celor de la Stiinta Petrosani in mansa retur a semifinalelor Play-Off-ului. Studentii din Valea Jiului pornesc cu prima sansa, avand in vedere victoria obtinuta in tur, 22-3. Desi diferenta de scor este consistenta, soarta calificarii, insa, in finala nu se poate spune ca este decisa, avand avantajul terenului propriu, cu siguranta, barladenii vor incerca sa obtina revansa.

La malul marii, CS Navodari si CSM Galati se vor intalni in cea de-a doua semifinala. In mansa tur, CS Navodari s-a impus la Galati cu 14-7, dupa ce la pauza gazdele condusesera cu 7-3. Nici in acesta disputa soarta calificarii nu a fost inca transata, si cu siguranta galatenii se vor deplasa cu gandul la a-si juca sansa pe terenul celor care sunt, insa, sa nu uitam, campionii en-titre ai Diviziei Nationale de Seniori.

Chiar daca initial in faza de Play-Out ar fi trebuit sa participle patru echipe, prin retragerea celor de la CSU Arad, se va o lupta in trei. Aceasta va fi dusa, in ordinea clasamentului din sezonul regulat intre, RC Grivita, CSM Bucovina Suceava si RC Gura Humorului. Echipele isi vor pastra punctele obtinute in prima parte a campionatului.

Intalnirea care va deschide Play-Out-ul le va avea ca protagoniste pe RC Gura Humorului si RC Grivita, humorenii in cautarea primului succes din acest sezon.  In turul sezonului regulat, pe Parcul Copilului, RC Grivita s-a impus categoric cu 33-7.

PLAY-OFF
7 noiembrie, retur semifinale
CS Năvodari – CSM Galați, ora 11:00
RC Bârlad – Știința Petroșani, ora 11:00

PLAY-OUT
Gura Humorului – RC Grivița, ora 11:00

FOTO: DRAGOȘ PĂSCĂNEANU

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile