Dublu eveniment rugbystic la Borsa-Maramures: curs de instructor rugby tag si Cupa „Ghiocei de Borsa”

Liceul Borsa din judetul Maramures a fost a fost in premiera gazda a doua evenimente rugbystice. Timp de 2 zile profesorii de educatie fizica si sport au participat la un curs de instructor de rugby tag organizat de FRR prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord, ca apoi ziua a doua sa se incheie cu o competitie de rugby tag dotata cu Cupa “Ghiocei de Borsa”  la care au participat 8 scoli gimnaziale.

Evenimentul a fost organizat cu ajutorul Liceului Borsa si a Federatiei Romane de Rugby prin DRD Transilvania Nord precum al profesorilor Viorel Timis, Ciprian Danci sustinuti de catre director Stefan Stetco si Mit Traian de la Scoala Nr.7 Baia Borsa.

In urma disputarii tuturor meciurilor, clasamentul final a fost urmatorul:
1. Scoala Gimnaziala O.Goga Baia Mare –prof.Alina Sofineti    
2. Scoala Gimnaziala Nr.7 Baia Borsa- prof.Mit Traian    
3.Scoala Gimnaziala L.Rebreanu Dragomiresti- prof. Ioana Zubascu    
4. Scoala Gimnaziala Nr.4 Borsa –prof. Tomoiaga Vasile Daniel    
5. Liceul Borsa – prof. Viorel Timis si Ciprian Danci    
6. Scoala Gimnaziala Nr.1 Borsa- prof. Danci Elena    
7. Scoala Gimnaziala Nr.1 Moisei- prof. Tomoiaga Daniel        
8.Scoala Gimnaziala Nr.6 Baia Borsa – prof. Oxana Picec Roxana

“Borsa s-a dovedit a fi nu doar o zona in care schiul este la loc de frunte, ci si un taram cu un potential extraordinar in ceea ce inseamna rugby. Colaborarea cu fostii mei studenti, actuali profesori in Borsa, Viorel Timis si Traian Mit, a dat nastere unui inceput al miscarii rugbystice care speram ca nu se va opri aici. Partea imbucuratoare este ca atat autoritatile locale,  cat si directorii de scoli din zona au promis sa sustina acest sport care a patruns nu de mult timp si aici. Merita felicitati toti profesorii implicate, copiii si sponsorii acestui eveniment”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

La finalul competitiei s-au decernat cupe, diplome si materiale sportive de specialitate din partea FRR si a organizatorilor, precum si multe dulciuri din partea sponsorilor.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile