Echipa Liceulului Panait Cerna a castigat „Cupa Primaverii” la rugby-tag, organizata de catre RC Braila

Joi, 11 aprilie, baza sportiva de la Liceul Teoretic Panait Cerna a gazduit competitia de rugby tag „Cupa Primaverii”, organizata de R.C.Braila si avand sprijin financiar din partea Directiei Judetene de Sport si Tineret. La startul competitiei au fost prezente trei echipe: Colegiul Tehnic Traian Vuia Galati, Liceul Teoretic Panait Cerna si Liceul Teoretic Mihail Sebastian.

Rezultatele in cele trei jocuri au fost urmatoarele:
1. C.C.T.V. GALATI-LICEUL MIHAIL SEBASTIAN 8-4
2. C.T.T.V.GALATI-LICEUL PANAIT CERNA 5 – 7
3.LICEUL PANAIT CERNA-LICEUL MIHAIL SEBASTIAN 8-4

In urma acestor rezultate, clasamentul final a fost:
LOCUL 1-LICEUL PANAIT CERNA-prof.Bujor Nicoleta
LOCUL2-COLEGIUL TEHNIC TRAIAN VUIA GALATI-prof.Secuianu Marius
LOCUL 3-LICEUL MIHAIL SEBASTIAN-prof.Barbu Nicolae

Echipa Liceului Panait Cerna clasata pe locul 1 a avut urmatoarea componenta:Ignat Paul,Tapu Madalin,Vasile Nicusor,Bordeianu Catalin,Bratu Catalin,Rasnoveanu Alin,Leoca Madalina Elena,Rapa Genica.

„A fost un turneu util pentru tinerii sportivi care si-au verificat in cadrul jocurilor stadiul de pregatire si nivelul de cunostiinte privind practicarea rugbyului tag.Sa speram ca pe viitor numarul echipelor competitoare sa fie mai mare in felul acesta marind aria de selectie si incercand promovarea elementelor talentate in rugbyul contact.Imbucurator este faptul ca la finalul competitiei sportivii au declarat ca asteapta si in viitor astfel de turnee in care sa-si manifeste bucuria practicarii jocului de rugby. Arbitrajul jocurilor a fost asigurat de R.C.Braila in persoana domnului Apostol Gheorghita”, a declarat profesorul Dan Niculescu (RC Barlad).

La finalul competitiei in cadrul festivitatii de premiere sportivilor li s-au oferit premii constand in cupe,diplome si dulciuri.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile