Etapa a IV-a, una cu partide echilibrate în SuperLiga

Sâmbătă și duminică, pe 15 și 16 mai, sunt programate a se disputa partidele din etapa a 4-a contând pentru SuperLiga, o rundă în care Știința Baia Mare se va afla față în față cu Dinamo București, SCM Timișoara o va întâlni pe Steaua București, epilogul fiind duelul Universitatea Cluj-Tomitanii Constanța.

În ordine cronologică prima partidă va fi cea dintre campiona en-titre, Știința Baia Mare și Dinamo București, alb-roșii revenind pe Arena Zimbrilor după semifinala disputată în aceeași locație sezonul trecut. De atunci lucrurile s-au mai schimbat, Dinamo fiind una dintre echipele care s-a întărit cel mai considerabil, dovadă și locul din clasament în acest moment, un loc secund cu două puncte bonus ofensiv respectiv unul defensiv. Misiunea zimbrilor nu se anunță facilă, mai ales că vor trebui să-și refacă moralul după prima înfrângere stagională suferită, etapa trecută, în Ghencea.

După ce a reușit să se întoarcă cu bonusul defensiv de pe terenul campionilor en-titre, SCM Timișoara va avea o nouă dispută la vârf, de acestă dată pe malurile Begăi poposind liderul la zi, Steaua București. Sezonul trecut timișorenii au învins Steaua, chiar la ea acasă, în semifinale, acum, însă, militarii vin ca o echipă încă neînvinsă în acest an și, mai mult, după succesul cu Știința Baia Mare. Va fi un joc care le va arăta în primul rând bănățenilor dacă și în acest sezon vor avea puterea de a lupta pentru un loc în finala competiției.

Etapa se va încheia duminică pe stadionul Iuliu Hațieganu, acolo unde se vor întâlni cele două echipe care, încă, nu au punctat în clasament, Universitatea Cluj și Tomitanii Constanța. Din păcate atât pentru studenți cât și pentru constănțeni faptul că au făcut partide frumoase acest lucru nu se poate consemna în clasament. Efortul, de ambele părți, însă, trebuie subliniat și apreciat, iar după acestă etapă, cel puțin pentru una din ele va scăpa de acel zero din linia de clasament.

Etapa a IV-a
15 mai
Ora 11:00 CSM Știința Baia Mare – CS Dinamo
* meciul poate fi urmărit în direct pe pagina de facebook CSM Știința Baia Mare
Arbitri: Radu Petrescu, Mihai Văcaru, Cristian Teodor Rotaru, nr. 4 Teodor Buzatu
Observator: Ciprian Costache

Ora 12:00 SCM Timișoara – CSA Steaua
* meciul poate fi urmărit în direct pe TVR 1 și Rugby TV
Arbitri: Alexandru Ionescu, Cristian Șerban, Alexandru Nițulescu, nr. 4 Andrei Iftode
Observator: George Bărgăunaș

16 mai
Ora 11:30 Universitatea Cluj – ACS Tomitanii
*meciul poate fi urmărit în direct pe TVR Cluj și Rugby TV
Arbitri: Vlad Iordăchescu, Călin Cojocnean, Florin Ferezan, nr. 4 Eric Andreica
Observator: Tudor Prună

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile