Etapa a treia a “Turneului Corturilor” va avea loc la Suceava, pe 12 august

Sambata, 12 august, la Suceava, pe terenul de rugby din cadrul Complexului Sportiv Unirea va avea loc etapa a treia a “Turneului Corturilor”, editia 2017. Competitia, organizata cu ajutorul AS Prietenii Rugbyului din Bucovina, va incepe la ora 9:00, cu meciuri de copii, la categoriile de varsta U10 si U12, de la ora 10 fiind programate partidele de old-boys.

La mini-rugby vor participa echipele CSS Barlad, CSM Suceava, CSS Gura Humorului, SC. Ipotesti, SC Plopeni, SC Cornu Luncii, in timp ce la old-boys s-au inscris Dacii Liberi Iasi, Dracula Bucuresti, Rechinii Constanta, Old Boys Barlad, Old Boys Pascani, Old Boys “Fii Vrancioaiei” Focsani, A.S. Prietenii Rugby-ului din Bucovina.

“Turneul Corturilor”, desfasurat sub motto-ul „Rugby de la mic la mare”, este organizat de Departamentul Dezvoltare Moldova Nord din cadrul Federatiei Romane de Rugby (FRR) acesta avand loc doar la nivelul Moldovei. Competitia se desfasoara in afara calendarului oficial al FRR si se adreseaza echipelor de minirugby și celor de old-boys, pana acum avand loc doua etape, la Barlad (20-21 mai) si la Iasi (22-23 iulie). Proiectul isi propune cresterea numarului de practicanti si a competitiilor de minirugby in Moldova, promovarea intensa a valorilor jocului de rugby (disciplina, respect, integritate, solidaritate, pasiune), socializarea intre echipele de old-boys si cele de minirugby.

Ultima etapa a “Turneului Corturilor” va avea loc la Focsani intre 26-27 august.

FOTO: Rugby CSS Barlad Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile