Farul Constanta va juca in finala SuperLigii CEC Bank

Sambata, 27 februarie, va avea loc la Iasi testarea observatorilor oficiali de joc.

Pe stadionul Dan Paltinisanu, in cea de-a doua semifinala a SuperLigii CEC Bank, campionii en-titre RCM Timisoara au cedat cu 9-0 in fata Farului Constanta si astfel marinarii vor evolua in finala competitiei.

Timisorenii au inceput in forta din chiar primele minute de joc, presiunea inaintarii galben-albastrilor a obtinut o lovitura de pedeapsa, pe care, din pozitie dificila insa, G.Conache a ratat-o.

Au urmat momente de dominare a Farului care a obtinut in replica o penalitate de la 45 de metri lateral, insa Vlaicu a ratat iar banatenii s-au intors in jumatatea de teren adversa gratie unui mol. Actiunea gazdelor a dus la o lovitura de pedeapsa pe care G. Conache nu a reusit sa o fructifice, distanta fiind mare de aproximativ 40 de metri.

Cum G. Conache nu a aratat siguranta la tentativele de tinta timisorenii au fortat patrunderea in terenul de tinta insa defensiva marinarilor s-a aparat sigur si dupa minute bune in care galben-albastrii au avut initiativa o incursiune a lui Apostol a intors jocul in jumatatea de teren a gazdelor.

Pe fondul actiunilor mai legate Farul a beneficiat de doua lovituri de pedeapsa una fiind ratata, cealalta concretizata in puncte de Vlaicu care a deschis scorul in minutul 35. Pana la finalul primei reprize constantenii s-au aparat reusind sa dejoace molurile initiate de gazde, rezultatul la pauza fiind de 3-0 in favoarea elevilor lui Cristi Petre.

Partea secunda a inceput la fel ca si prima cu atacuri sustinute ale timisorenilor care prin moluri si pick-and-go-uri au asaltat terenul de tinta al marinarilor, defensiva acestora insa rezistand cu brio, pentru ca apoi un contra-atac si o patrundere a lui Agiacai sa dea emotii in cealalta jumatate de teren.

In minutul 47 RCM Timisoara a ramas in 14 jucatori dupa ce Carpo a primit cartonas galben fiind trimis pentru zece minute pe banca pedepselor, infractinuea inchizatorului ducand la o lovitura de pedeapsa pe care din pozitie centrala Vlaicu a concretizat-o scorul devenind 6-0 pentru Farul.

Si constantenii au fost nevoiti sase minute mai traziu sa evolueze in inferioritate, Crichton fiind cel sanctionat cu cartonas galben, minutele in care au avut un om in plus pe teren insa neputand fi fructificate de timisoreni, jocul devenind unul de mijlocul terenului.

Lovitura de gratie a fost data de Ralulu, marcand dintr-un dropgol care a marit ecartul la noua puncte, atunci cand mai erau de disputat zece minute pana la verdictul final.

Timisoara a incercat in timpul ramas sa revina pe tabela de marcaj insa actiunile galben-albastrilor s-au stins in apropierea 22-ului marinarilor, apararea exacta a acestora sau greselile individuale ale banatenilor fiind cauzele care au condus la stabilirea rezultatului final de 9-0 pentru Farul Constanta.

Cu acest succes Farul Constanta si-a asigurat prezenta in finala SuperLigii CEC Bank in care o va intalni pe Stiinta Baia Mare, in timp ce RCM Timisoara va fi nevoita sa evolueze in partida pentru locurile 3-4 avand-o ca adversara pe Dinamo Bucuresti.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile