Favoritele se impun si in a doua etapa din play-off-ul Diviziei Nationale de Seniori

Divizia Nationala de Seniori a programat partidele din etapa a 2-a a Play-Off-ului, in care s-au consemnat doua victorii ale oaspetilor, RC Barlad pe terenul celor de la RC Grivita, respectiv CS Navodari la Gura Humorului si un succes al gazdelor, Stiinta Petrosani in fata CSM-ului din Suceava.

Cea mai categorica victorie a obtinut-o CS Navodari pe terenul celor de la RC Gura Humorului, rezultat 61-3, o diferenta care desigur a adus echipei de la malul marii si punctul bonus ofensiv. Eseurile invingatorilor au fost marcate de Andrei Ciubotariu hat-trick, Sebastian Agapie dubla, Marian Nita dubla, Vasile Perju si Nistor Ionita. Cu acest succes CS Navodari se afla in fruntea clasamentului din Play-Off-ul DNS.

O partida extrem de disputata a avut loc pe stadionul Parcul Copilului intre RC Grivita si RC Barlad. Oaspetii au condus la pauza cu 18-7 si se parea ca vor obtine o victorie lejera, dar RC Grivita a revenit pana la 18-15 si astfel s-a ales cu punctul bonus defesiv. Raportul eseurilor a fost 2-2, Liviu Moise si Gabriel Cernean, respectiv Cosmin Chirica si Alexandru Ichim, diferenta fiind facuta de tentativele de tinta ale lui Laurentiu Andrei.

Stiinta Petrosani s-a impus si ea cu punct bonus ofensiv in partida cu CSM Suceava, rezultat 38-7. Studentii din Valea Jiului au marcat sase eseuri, autori Alin Ghiarasim, Constantin Ivanciu, Alin Dumitrache, Andrei Ilie dubla si Cosmin Olteanu, incercarea sucevenilor avandu-l ca autor pe Andrei Fanariu. Astfel, alaturi de CS Navodari, Stiinta Petrosani este a doua echipa din Play-Off cu maxim de puncte acumulate, etapa urmatoare fiind programat derby-ul dintre cele doua echipe care va avea loc la Navodari.

FOTO: RC Grivita Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile