Federația Română de Rugby şi-a lansat noua identitate vizuală

Componentii nationalei au lansat noul echipament

Federația Română de Rugby şi-a lansat noua identitate vizuală special creată de Brandient.

Noul logo este de culoare albastră şi porneşte de la două elemente de bază: frunza de stejar și mingea de rugby.
FRR are pregătită o strategie prin care va implementa și promova noua identitate vizuală.

“Începând cu meciul Romania-Uruguay din 13 noiembrie, echipa națională de rugby va juca sub o nouă identitate vizuală, care ne dorim să fie de bun augur de acum înainte, la orice competiție la care vom participa. Mingea de rugby va purta pentru echipa noastră o cunună de frunze de stejar, ca simbol al curajului, hotărârii și forței românilor în joc. Noi știm însă că oricât de inspirantă este această nouă identitate a Federației Române de Rugby, noi suntem cei care îi vom aduce gloria, noi – jucători, antrenori, conducători – prin performanța, atitudinea și victoriile noastre o vom face celebră și recunoscută la nivel mondial. Conceptul propus este unul nou, revoluționar și care, sper eu, ne va ajuta în viitor la promovarea acestui minunat sport. Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, la Federația Română de Rugby se construiește temeinic. Am început un proiect anul trecut. Nu a fost o sarcină tocmai ușoară. Am venit cu idei noi și hotărât să schimb fața rugbyului românesc și vă pot asigura că acest lucru a început să se vadă ușor. Indiferent de rezultatul dublei manșe cu Uruguay construcția rugby-ului românesc va continua. Rezultatele muncii noastre se vor vedea în următorii doi, poate trei ani”, a declarat preşedintele FRR, Alin Petrache.

Acesta a mulţumit Brandient, reprezentat la conferinţă de Aneta Bogdan, pentru sprijinul acordat și pentru munca depusă benevol în favoarea rugby-ului românesc.

Liderul FRR a mulţumit tuturor partenerilor care sprijină acțiunile Federației Române de Rugby.
„Apreciem foarte mult tot ceea ce faceți dumneavoastră pentru rugby. Ar trebui să știți că fiecare punct marcat de echipa națională vi se datorează și dumneavoastră și pentru aceasta vă suntem recunoscători”, a declarat fostul căpitan al echipei naţionale.

În cadrul evenimentului a fost prezentat echipamentul de joc pentru meciurile cu Uruguay chiar de către componenţii naţionalei. Stelian Burcea, Valentin Calafeteanu, Dănuţ Dumbravă şi Florin Vlaicu au fost pentru câteva minute modele.

La evenimentul de lansare a noii identităţi vizuale au participat reprezentanţi ai FRR, foşti şi actuali jucători ai frunzei de stejar şi reprezentanţi ai presei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile