Fetele de la Scoala Gimnaziala Ferdinand I din Bucuresti au jucat rugby-tag

Rugby-ul feminin are tot mai multe adepte si in Romania, inclusiv la nivel scolar. Joi, 15 decembrie, in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Ferdinand I din sector 2, Bucuresti a avut loc o competitie de rugby-tag rezervata fetelor.

Competitia a fost organizata de catre prof. Magda Camenidis si prof. Natalia Karaiosifoglu, din partea Federatiei Romane de Rugby participand Cristian Almas, director de Dezvoltare Muntenia  Nord.

Fetele de la Scoala Gimnaziala Ferdinand din Bucuresti au jucat rugby-tag.
Fetele de la Scoala Gimnaziala Ferdinand din Bucuresti au jucat rugby-tag.

„Multumesc pentru sacul lui Mos Craciun venit din partea Federatiei Romane de Rugby (baloane, insigne, tricouri) pentru acesti copii minunati. Pe aceasta cale transmitem deplina noastra recunostinta domnului Cristian Almas, pentru ca a raspuns practic si foarte rapid la un mail trimis in dimineata in care a avut loc competitia, de mine, un profesor de educatie fizica si sport. Ati facut fericiti 34 de copii fete si baieți, doi profesori de Educatie Fizica si Sport si ati aratat respect acestei bogate si minunate scoli – Scoala Gimnaziala Ferdinand I”, a declarat prof. Magda Camenidis.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile