FRR lanseaza Bursele Rene Chiriac

Rugby Romania

Federatia Romana de Rugby va oferi incepand cu acest an cinci burse la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport. FRR va achita intergral costurile studiilor.

Cei care doresc o astfel de bursa trebuie sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la adresa frr@frr.ro, pana la 27 septembrie. Candidatii vor fi selectati de o comisie a FRR, iar cei cinci bursieri vor fi anuntati pe data de 28 septembrie 2010.

“FRR vine in sprijinul celor care doresc sa studieze si nu au posibilitati financiare. Vom selecta in fiecare an cate cinci tineri care sa mearga la studii la UNEFS si vom plati integral costurile studiilor. Conditia obligatorie este ca acestia sa fie jucatori de rugby”, a declarat Florin Matei, Secretarul General al FRR.

Bursa poarta numele lui Rene Chiriac, fost profesor de Educatie fizica si jucator de rugby. Chiriac are peste 50 de selectii in echipa nationala si a jucat de 7 ori impotriva Frantei. A fost lector al UNEFS (Seful catedrei de rugby), presedinte al Comisiei Centrale de Arbitri si Antrenor Federal. A scris mai multe lucrari de specialitate.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile