FRR si CEC Bank au semnat un parteneriat pentru tot anul 2010

CEC Bank

Dupa colaborarea din ultimele luni, conducerea Federatiei Romane de Rugby si cea a CEC Bank au ajuns la un acord pentru anul 2010.
Presedintele FRR, Alin Petrache, si-a exprimat speranta ca acest acord va fi unul de lunga durata si va aduce multe beneficii rugby-ului romanesc.
Petrache a multumit noului partener pentru sprijinul acordat pana in acest moment si a spus ca este increzator in continuarea colaborarii.

Prezenta la conferinta de presa de astazi, Oltea Belciuganu, Directorul de Marketing si Comunicare al CEC Bank, a declarat ca parteneriatul pleaca de la un set de valori comune simbolizat de frunza de stejar.
„Totodata, destinele noastre sunt asemanatoare si ne dorim ca rugby-ul romanesc sa renasca asa cum CEC Bank a facut-o acum doi ani. Implicarea noastra merge dincolo de componenta financiara si inseamna o investitie de timp, energie si incredere. Vrem sa ajutam la reconstruirea imaginii acestui sport pentru ca acesta sa intre din nou, dupa multi ani, in sufletele a cat mai multi romani. Am gasit la Federatie o echipa energica, ambitioasa si hotarata sa schimbe destinul acestui sport. Avem incredere ca vom reusi impreuna”, a mai spus Oltea Belciuganu.

Incepand de la meciul cu Spania, Stejarii vor reveni la echipamentul galben si vor purta pe piept logo-ul noului partener.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile