FRR, sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei

Astazi la Castelul Peles din Sinaia Federatia Romana de Rugby a primit Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.

„Este o onoare deosebita pentru noi sa ne aflam aici in zi de sarbatoare. Iar aceasta onoare va fi purtata in suflet de toti membrii federatiei, ca un reper al valorilor neamului nostru, dar si ca o obligatie  morala de a apara si cinsti cum se cuvine aceste valori. Altfel ne va fi drumul avand alaturi de noi Casa Regala si cu siguranta altul ne va fi avantul de a depasi obstacolele si provocarile cu care ne va fi presarat acest drum.” a declarat presedintele federatiei, Haralambie Dumitras.

Alaturi de membrii FRR au fost prezenti in calitate de invitati presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Alin Petrache si doamna ministru al Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, precum si reprezentanti ai partenerilor de traditie ai FRR.

Inaltul Patronaj se acorda institutiilor sau organizatiilor care se circumscriu viziunii pe 30 de ani a Casei Regale a Romaniei. Personalitatea care acorda Inaltul Patronaj acompaniaza organizatia in anumite ocazii, ia parte la evenimente importante, de mare vizibilitate, pentru incurajare si sprijin, promovand activitatea organizatiei si facilitandu-i parteneriate in tara si in afara ei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile