Galeria de la Flamingo are echipament uniform

Pata de culoare din tribune, de la meciurile care se disputa in aceste zile in complexul Ghencea, o reprezinta, fara dubii, galeria echipei ACS Flamingo Bucuresti.

Parintii, bunicii, prietenii si sustinatorii tinerilor rugbysti au arborat in corpore tricouri verzi, astfel ca ei se disting in mod placut prin uniformitatea echipamentului.

Cateva zeci de sustinatori au participat din calitatea celui de-al XVI-lea jucator la cele doua victorii obtinute de Flamingo in turneul final al campionatului national de juniori U17.

Daca in teren sportivii sunt echipati in albastru, in schimb, in tribuna, culoarea de baza care predomina in sectorul celor de la Flamingo este, asa cum o demonstreaza si imaginea alaturata, verdele.

Flamingo are doua victorii obtinute in grupa preliminara a turneului final, 22-10 cu CSS Tecuci si 15-5 cu RCM UV Timisoara. Vineri dupa-amiaza, Flamingo evolueaza intr-un meci decisiv pentru calificarea in finala turneului, de la ora 17.00, in compania celor de la CFR Constanta.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile