Ghindele, într-un nou stagiu de pregătire, la Izvorani

Echipa națională de rugby 7s feminin senioare va efectua un nou stagiu de pregătire, programat între 18-23 februarie la Izvorani. Staff-ul tehnic a selectat 25 de sportive provenind de la patru cluburi: CS Politehnica Iași, CS Agronomia București, RC Cristian și Universitatea Cluj.

Reunirea lotului are loc la București la sediul Federației Române de Rugby, sâmbătă, 18 februarie, la ora 10:00, după care sportivele și staff-ul tehnic se vor deplasa la Complexul Sportiv Sydney 2000 de la Izvorani.

De asemenea, ambele echipe de rugby 7s, feminin și masculin, vor participa la Turneul Internațional de la Montpellier, care va avea loc între 24-27 februarie. Astfel din cele 25 de sportive selectate pentru stagiu se vor alege sportivele care vor reprezenta România la competiția din Franța.

”In primul stagiu am avut fete noi, am dorit să vedem și din jucătoarele tinere, să le pregătim pentru Campionatul European, să ia contact cu jucătoarele care au mai multă experiență, să poată crește alături de acestea. Pentru acest cantonament am făcut o selecție care se apropie mult de ceea ce ne gândim să avem pentru Campionatul European, din păcate avem și fete care nu pot veni din cauza unor probleme medicale, precum Loredana Elena Juncanariu și Iuliana Sava. Avem un mix de experiență și tinerețe, aș menționa aici și pe fetele la Cristian, o echipă foarte tânără în rugbyul feminin românesc. În ceea ce privește Turneul de la Montpellier, este important și rezultatul, însă ceea ce ne interesează mai mult este să formăm acea echipă competitivă pe care să o creștem de la competiție la competiție. Este important să vedem unde ne aflăm acum ca și pregătire și pe ce trebuie să mai punem accentul.”, a declarat Neculai Tarcan, antrenorul României 7s.

România 7s:
RC Cristian: Ana Teodora Szavuy, Miruna Ravar
CS Universitatea Cluj: Alexandra Cuc, Daniela Milicu, Elena Dragan, Carmen Cârgea
CS Politehnica Iași: Andreea Maria Atomi, Simona Roșca, Alina Dincă, Paula Ursache, Ana Maria Bocan, Ana Maria Sandu, Ana Maria Mirăuță, Andreea Berbeci, Ana Maria Călin, Diana Gavril, Maria Nechita, Diana Tarcan
CS Agronomia București: Bianca Preda, Nicoleta Drilea, Ana Maria Leca, Andrada Mitrache, Raluca Săvădan, Alexandra Popescu, Ana Maria Nanu
Staff tehnic: Neculai Tarcan – antrenor, Gabriela Lepciuc – antrenor, Adina Dreve – preparator fizic, Vlad Ilie – medic, Marius Raczek – manager.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile