Gloria Buzau pierde partida cu Tomitanii, dar ramane in fruntea DNS

Etapa a V-a din Divizia Nationala de Seniori a programat partide extreme de interesante astfel, Tomitanii Constanta au obtinut singura victorie a oaspetilor din aceasta runda pe terenul celor de la Gloria Buzau, care a ramas pe prima pozitie a clasamentului profitand de de faptul ca CS Navodari a cedat in meciul de la Petrosani.

Desi etapa trecuta au invins pe terenul uneia dintre candidatele la titlul de campiona, CS Navodari, elevii lui Costica Mersoiu nu au putut continua pe aceeasi linie ascendenta si au cedat in fata celor de la Tomitanii Constanta. Cu un eseu de penalizare, respectiv o reusita a lui Stefan Stefaroi, Tomitanii Constanta se anunta ca una dintre principalele protagoniste ale acestei editii a esalonului secund.

CS Navodari (foto) a suferit cea de-a doua infrangere consecutiva, pe terenul celor de la Stiinta Petrosani care a acumulat a treia victoria stagionala, una extrem de importanta in economia luptei de calificare in semifinale. Raportul eseurilor a fost de 1-1, Andrei Barbu respectiv Daniel Bejan, victoria Stiintei Petrosani cu rezultatul de 13-8 asigurand-o tentativele de tinta concretizate de Florin Tandea.

Chiar daca in repriza secunda a fost nevoita sa evolueze in inferioritate numerica dupa ce Petru Azoitei a vazut cartonasul rosu, RC Barlad a obtinut punctul bonus ofensiv din partida cu Bucovina Suceava, rezultat 38-16. Justian Tachel, Vlad Leica, Mihai Banu si  Alexandru Craciun dubla, au fost autorii eseurilor pentru invingatori, respectiv doua reusite ale lui Andrei Portariu de partea sucevenilor.

Tot punct bonus ofensiv a obtinut si RCM Galati in partida cu CSU AV Arad, rezultat 45-0 in favoarea echipei de la malul Dunarii. Mihai Gheorghies a izbutit un hat-trick, alte incercari fiind marcate de Dragos Giusca, Cristian Bolat, Ionut Cucu si  Igor Misin completati de cele cinci transformari ale lui Gabriel Partenie.

Urmatoarea etapa va avea loc pe 4 noiembrie iar programul jocurilor se prezinta astfel:
Stiinta Petrosani-Tomitanii Constanta
RC Barlad-Gloria Buzau
RCM Galati-CS Navodari
CSU AV Arad-CSM Bucovina Suceava

FOTO: Doru Agafitei / Stiinta Petrosani Rugby

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile