Gloria Buzau se mentine in fruntea Diviziei Nationale de Seniori

In etapa a 11-a din cadrul Diviziei Nationale de Seniori , in cele patru partide disputate, trei au revenit gazdelor , derbyul dintre Gloria Buzau si CS Navodari fiind castigat de elevii lui Costica Mersoiu, in timp ce singurul succes al oaspetilor a fost trecut in dreptul celor de la ACS Tomitanii pe terenul din Galati.

Derbyul rudei a fost partida dintre Gloria Buzau si CS Navodari, cu un joc foarte bun elevii lui Costica Mersoiu transand aceasta disputa la o diferenta de scor considerabila, 39-13, victorie gratie careia buzoienii se mentin pe prima pozitie a clasamentului Diviziei Nationale de Seniori, al doilea esalon valoric din Romania. Eseurile invingatorilor au fost reusite de Florin Neagu dubla, Cosmin Ratiu, Alin Dumitrache si George Matase in replica navodarenii izbutind doua incercari, autori Catalin Nicolae si Andrei Ciobotariu.

Desi pornea ca favorita pe stadionul Municipal din Galati, ACS Tomitanii Constanta a intalnit o echipa a gazdelor care prin jocul prestat a dat o replica pe masura. La pauza scorul a fost de 19-12 in favoarea celor de la RCM Galati pentru ca victoria echipei lui Cristi Cojocaru sa se concretizeze prin evolutia din partea secunda, rezultat final 31-26, succes prin care ACS Tomitanii Constanta se afla pe pozitia secunda a clasamentului.

Cristian Bianu si Adrian Adam au marcat cate doua incercari pentru RCM Galati, Adrian Adam afirmandu-se si din fata butului advers cu trei transformari, in timp ce de partea constantenilor finalizarile in terenul de tinta au apartinut jucatorilor Stefan Cucos dubla, Johnny Sola, Alexandru Afloare si Andrei Homiuc, trei dintre acestea transformate de Alexandru Afloare.

RC Barlad a obtinut o victorie cu bonus ofensiv in fata echipei CSU AV Arad, rezultat 43-14. Reusitele  jucatorilor Sebastian Munteanu, Marius Munteanu, Marius Tei, Cristian Constantin , Mihai Banu si un eseu de penalizare fiind trecute in dreptul barladenilor, la care replica aradenilor a venit prin eseurile lui Sebastian Erdei si Marian Grindei.

Tot cu punct bonus ofensiv s-a impus si Stiinta Petrosani in disputa cu CSM Bucovina Suceava, rezultat 41-5. Studentii din Valea Jiului au controlat autoritar partida, pe lista marcatorilor trecandu-si numele Claudiu Popovici, Vlad Popa, Ionita Nistor, Mirel Popescu, respectiv  Remus Zaharescu, si mai spera sa poata ocupa la final o pozitie care sa asigura participarea in Play-Off.

Urmatoarea etapa , a 12-a se va disputa dupa urmatorul program:
21.04.2018, ACS Tomitanii Constanta-Gloria Buzau
21.04.2018, CS Navodari-Stiinta Petrosani
21.02.2018, CSU AV Arad-RCM Galati
21.04.2018, CSM Bucovina Suceava-RC Barlad

FOTO: Clubul Sportiv Navodari Rugby

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile