Iași-ul are din nou echipă de rugby XV

Veste bună pentru rugbyul românesc în aceste zile: Iașiul are din nou echipă de rugby XV. Sprijinită financiar de Primăria Iași, CS Politehnica Iași va evolua în Divizia Națională de Seniori, din returul acestei ediții, care se va relua sâmbătă, 18 septembrie, cu etapa a X-a.

Echipa din Iași va disputa toate partidele în deplasare, fără să puncteze în clasament și va juca cu echipa care nu va evolua în etapa respectivă sau la o dată de comun acord stabilită cu adversara. Formația va fi pregătită de către antrenorii Mihai Stuparu și Ioan Iftode, urmând să debuteze în competiție începând cu etapa a XI-a, programată sâmbătă, 25 septembrie, adversar fiind Bucovina Suceava.

Participantă în SuperLigă, primul eșalon valoric al rugbyului românesc, Politehnica Iași s-a retras din această competiție la jumătatea ediției 2017-2018, confruntându-se cu mari probleme financiare după ce autoritățile locale au sistat finanțarea echipei.

Ieșenii au participat în ultimii ani la competițiile de rugby 7s, în actuala ediție a Campionatului Național de 7s care s-a încheiat weekendul trecut ocupând locul 3, adjudecându-și astfel medaliile de bronz.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile