Invinsi la limita

1-IMG_1275Stejarii Bucuresti au pierdut astazi in fata francezilor de la Bourgoin. Romanii au cedat cu 21-19, dar au castigat punctul bonus defensiv, ramanand cel putin pana maine, cand se desfasoara al doilea meci din grupa, pe locul doi. Francezii nu au aratat un rugby deosebit dar au castigat datorita unui joc de picior mai precis. De altfel meciul putea fi castigat dar Valentin Calafeteanu a ratat cu putin o lovitura de pedeapsa de la aproximativ 50 de metri chiar in ultima faza a meciului. Fosti finalisti ai competitiei anul trecut, francezii ne-au fost superiori si la numarul de eseuri marcat. Ei au inscris doua incercari prin pachetul de inainte, in timp ce noi am reusit sa marcam prin fundasul Ionut Botezatu, dupa un sut de urmarire la care francezii s-au pozitionat gresit. Gramada francezilor a parut mai compacta decat a noastra desi am avut momente cand i-am pus in dificultate. Stejarii pierd primul loc in grupa dar pot ramane pe doi daca in meciul de maine dintre Leeds si Parma, una dintre echipe nu va lua punct bonus.

Mai trebuie mentionat ca spre sfarsitul meciului deciziile arbitrului Gwyn Morris au fost indelung contestate de tribune si chiar de presedintele FRR, Alin Petrache, care se agita de zor pe margine. (vezi foto)

Urmatorul meci al Stejarilor este pe 12 decembrie incepand cu orele 13, pe stadionul Arcul de Triumf in compania englezilor de la Leeds, urmand ca apoi, echipa noastra sa desfasoare trei meciuri in deplasare.

Marcatori:

Stejarii: Ionut Botezatu – 1 eseu; Valentin Calafeteanu – 3 lovituri de pedeapsa, 1 transformare, Danut Dumbrava – 1 dropgol.
Bourgoin: Camille Levast – 1 eseu; Rémy Vigneaux – 1 eseu; Alberto Di Bernardo – 2 lovituri de pedeapsa, 1 transformare; Sebastien Laloo – 1 lovitura de pedeapsa.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile