Ionut Dumitru a fost convocat pentru meciul cu Germania. Tudor Butnariu se pregateste alaturi de Stejari

Ionut Dumitru a fost convocat pentru meciul cu Germania.

Nationala de rugby a Romaniei se afla de duminica in cantonament la Iasi pentru a pregati meciul de sambata, 12 martie, cu Germania, din Cupa Europeana a Natiunilor. Partida va avea loc pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iasi, de la ora 14:00 si va fi transmis in direct de Dolce Sport 1.

In lotul extins al Romaniei pentru acest meci a mai intervenit o modificare, Ionut Dumitru alaturandu-se Stejarilor pentru a pregati partida cu Germania. „Aripa” Stelei are deja 15 selectii pentru Stejari si trei eseuri marcate, el debutand intr-un meci cu Rusia, la IRB Nations Cup, in 2013, competitie organizata la Bucuresti si castigata in acel an de Romania.

Tudor Butnariu se pregateste cu Stejarii.
Tudor Butnariu se pregateste cu Stejarii.

In plus, staff-ul tehnic continua initiativa de a invita jucatorii de perspectiva sa se pregateasca cu lotul de seniori. Daca la Cluj, s-au alaturat Stejarilor jucatorii de linia a doua Andrei Diaconu si Vlad Rotaru, dar si experimentatul Csaba Gal, la Iasi, a fost invitat sa se antreneze alaturi de seniori, Tudor Butnariu (foto). Taloneur la Politehnica Iasi, acesta a fost component al tuturor nationalelor de juniori ale Romaniei.

Lotul extins al Romaniei:

Pilieri: Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), Paul Rusu (Stiinta Baia Mare), Mihai Dico (Stiinta Baia Mare), Cosmin Manole (Dinamo), Horatiu Pungea (Oyonnax)

Taloneur: Andrei Radoi (Timisoara Saracens), Otar Turashvili (Colomiers), Eugen Capatana (Timisoara Saracens)

Linia a II-a: Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), Johan Van Heerden (Stiinta Baia Mare), Marius Antonescu (Tarbes)

Linia a III-a: Viorel Lucaci (CSA Steaua Bucuresti), Vlad Nistor (Castres Olympique), Andrei Gorcioaia (Valence d’Agen), Stelian Burcea (Timisoara Saracens), Ovidiu Tonita (Carcassonne)

Treisferturi:

Mijlocasi la gramada: Valentin Calafeteanu (Timisoara Saracens), Tudorel Bratu (Dinamo), Alexandru Tigla (CSM Bucuresti)

Mijlocasi la deschidere: Jody Rose (Timisoara Saracens), Ovidiu Melniciuc (U Cluj)

Centri: Paula Kinikinilau (Timisoara Saracens), Florin Ionita (CSA Steaua), Ionut Balaban (CSS Barlad)

Aripi: Adrian Apostol (Stiinta Baia Mare), Ionut Dumitru (CSA Steaua), Stephen Shennan (Timisoara Saracens), Ionut Botezatu (CSM Stiinta Baia Mare), Marian Ispir (CSM Bucuresti)

Fundasi: Florin Vlaicu (Calvisano)

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile