Jucatorul etapei a V-a din SuperLiga CEC Bank: Eseria Vueti

Jucatorul etapei a V-a din SuperLiga CEC Bank: Eseria Vueti.

Jucatorul echipei CSA Steaua Bucuresti, Eseria Vueti a fost desemnat pentru a doua oara in acest tur al sezonului „jucatorul etapei”,  si de aceasta data fijianul fiind cel mai bun rugbist din SuperLiga CEC Bank. Acesta a fost desemnat „jucatorul etapei” si saptamana trecuta, in etapa a IV-a.

Derbyul rundei a cincea a SuperLigii CEC Bank dintre CSA Steaua Bucuresti si Stiinta Baia Mare, castigata de militari cu 29-24,  i-a adus lui Eseria Vueti (30 ani) titlul de „omul meciului”. Fijianul care evolueza pentru gruparea din Ghencea din 2015, a fost desemnat de catre Comisia de Specialitate a FRR si jucatorul etapei.

Venit in Romania in urma cu doi ani, la Farul Constanta, Vueti, international care a evoluat in trei meciuri pentru a doua reprezentativa a statului Fiji, a devenit repede unul dintre cei mai buni straini din campionatul intern.

Jucator de linia a treia cu un gabarit impresionant, 1.95m si 106 kg, acesta a cucerit titlul de vicecampion national cu echipa de la malul marii. Retragerea Farului din primul esalon valoric i-a adus transferul la CSA Steaua, in 2015, unde s-a impus  ca unul dintre titularii pachetului de inaintare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile