In jur de 72 de copii au participat la „Trofeul Transilvania Nord” la mini-rugby, de la Cluj

Parcul Sportiv Dr.I.Hatieganu din Cluj Napoca a gazduit sambata, 25 martie, ultiumul turneu de pregatire pentru echipele de minirugby din regiunea Translivania, inainte de returul Campionatului Regional.

Turneul a fost organizat de catre Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord din cadrul FRR si a fost denumit simbolic “Trofeul Transilvania Nord”. Competitia a fost organizata pe doua categorii de varsta U8 si U10.

Clasament final:
U8
1. Soimii Turda     
2. CSM Sibiu    
3. CSS Viitorul Cluj Napoca     
U10
1. CSS Viitorul Cluj Napoca     
2. CS.Olimpic Vadu Crisului    
4.Soimii Turda     
5. CSM Sibiu

“72 de copii din Turda, Sibiu, Vadu Crisului, Baia Mare si Cluj-Napoca s-au intrecut pentru trofeele puse in joc de organizator.A fost prologul primei etape de SuperLiga CEC BANK, cu totii asistand apoi la partida dintre U Cluj –Steaua Bucuresti. Ne-am bucurat de prezenta echipelor care au venit de la distante apreciabile, motiv pentru care le multumim, regretam insa absenta echipelor care au confirmat, insa din diverse motive nu au mai ajuns. A fost o excelenta repetitie pentru prima etapa a returului care se va desfasura in data de 2 aprilie la Campia Turzii, etapa organizata de catre clubul CSM din localitate”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departament Dezvoltare-Cercetare Transilvania-Nord.

La final, toti copiii au primit cupe, diplome, materiale sportive, afise promotionale si dulciuri.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile