La Arad a avut loc un curs de instruire rugby-tag, la care au participat 14 profesori

La Arad a avut loc un curs de instruire rugby-tag, la care au participat 14 profesori.

Federatia Romana de Rugby, prin Directia de Dezvoltare Transilvania Sud a organizat miercuri, 26 octombrie 2016, un curs de instruire rugby-tag la Arad, pentru profesorii din judet. Intalnirea a avut loc la Casa de Cultura din centrul orasului, la aceasta participand 14 profesori impreuna cu inspectorul scolar de specialitate.

Opt din cadrele didactice prezente au aderat la planul de dezvoltare propus si au primit din partea FRR echipamentul necesar pentru instruirea elevilor in jocul de rugby tag.

La finalul cursului, a avut loc si o intalnire intre iubitorii locali de rugby, factorii de decizie din oras si Sorin Rus, directorul de Dezvoltare Transilvania Sud. Principalul subiect de discutie a fost readucerea rugbyului juvenil in prim planul miscarii sportive din oras. „La finalul discutiilor s-a hotarat infiintarea unui nou club de copii la nivelul Municipiului Arad, ceea ce ar permite in sfarsit constituirea unui Asociatii judetene de rugby”, a declarat Sorin Rus.

Urmatoarea intalnire va avea loc la sfarsitul lunii noiembrie cand cei implicati vor prezenta un raport referitor la stadiul implementării acestui proiect.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile