La Sangeorz Bai a avut loc faza zonala a ONSS la rugby tag, ciclul primar

La Sangeorz Bai, s-a desfasurat faza zonala a ONSS la rugby tag, ciclul primar.

Pe 8 aprilie, la Sangeorz Bai, s-a desfasurat faza zonala a ONSS la disciplina rugby-tag, destinata ciclului primar. Competitia a fost organizata de Scoala Gimnaziala „Artemiu Publiu Alexi” Sîngeorz-Băi, cu participarea din partea ISJ a inspectorului de specialitate, profesor Onita Dinu.

La acest turneu au participat patru echipe reprezentantele a patru judete: Liceul Tehnologic nr. 1 Şuncuiuş  – prof. Dobai Ştefan (jud. Bihor ), Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Fărcaşa – prof. Zoicaş Ciprian (jud. Maramureş), Şcoala Gimnazială „Dr. V. Lucaciu” Satu-Mare – prof. Abrudan Robert ( jud. Satu-Mare)  si  Şcoala Gimnazială „Artemiu Publiu Alexi” Sîngeorz-Băi – prof. Runcan Ana (jud. Bistriţa-Năsăud)

 Rezultatele meciurilor:

1.Maramureş – Bihor 2:9
2.Bistriţa-Năsăud – Satu-Mare 8:4
3.Maramureş – Bistriţa-Năsăud 5-9
4.Bihor – Satu-Mare 6:3
5.Maramureş – Satu-Mare 6:4
6.Bihor – Bistriţa-Năsăud 4:7

Clasament:
1. Bistriţa-Năsăud – 12 p
2. Bihor – 9 p
3.Maramureş – 4 p
4. Satu-Mare – 0 p

„ Este o placere si o incantare sa participi la o astfel de competitie. Bucuria a explodat pe fetele tuturor, indiferent de rezultatele optinute. Bucuria jocului, bucuria rugby-ului, care pana la urma este cel mai mare castigator. Zona are potential, important este sa fie exploatata la maxim, ceea ce deocamdata nu se intampla.FRR multumeste organizatorilor si participantilor, au fost costuri si distante lungi, motiv pentru care merita felicitati toti, din plin”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile