Locul cinci pentru Romania 7’s la Lisabona

Echipa nationala de rugby 7 masculin a ocupat pozitia a cincea in cadrul Turneului de Recalificare pentru Jocurile Olimpice, astfel ca Romania a ratat sansa de a continua lupta pentru participarea la turneul final care va avea loc anul viitor.

Lisabona a gazduit partidele Turneului de Recalificare, iar in prima faza a competitiei echipa noastra a evoluat intr-o grupa alaturi de Germania, Lituania si Letonia, in clasamentul final acumuland o victorie si doua infrangeri.

Astfel, singurul succes al primei zile a venit in disputa cu Letonia, chiar si asa Stejarii au ramas in cursa locurilor 1-8, din pacate insa chiar in sferturile de finala am intalnit din nou Germania, echipa ramasa inca in carti pentru Rio de Janeiro, infrangerea pozitionandu-ne in batalia locurilor 5-8.

In aceasta faza am obtinut doua succese, una dramatica dupa prelungiri in fata Belgiei si o alta fara a primi puncte in finala locurilor 5-6, in care am intalnit Lituania, elevii lui Alexandru Lupu reusind astfel sa cucereasca trofeul Plate al turneului de la Lisabona.

Rezultatele obtinute de Romania 7’s in Turneul de Recalificare pentru Jocurile Olimpice:
Grupa B:
Romania-Lituania 7-29
Romania-Germania 0-45
Romania-Letonia 17-0
Sferturile de finala ale locurilor 1-8:
Romania-Germania 5-26
Semifinala locurilor 5-8:
Romania-Belgia 24-19
Finala locurilor 5-6:
Romania-Lituania 22-0

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile