Meciul România – Belgia se suspendă, o decizie în ce privește partida va fi luată zilele următoare de Rugby Europe

Programat pe 7 februarie, la Craiova, meciul dintre România și Belgia, din ultima etapă a ediției 2020 a Rugby Europe Championship nu va mai avea loc.

Rugby Europe, forul continental care organizează această competiție a anunțat în această seară că Federația Belgiană de Rugby a informat  oficial că din cauza contextului pandemic actual, autoritățile belgiene nu permit echipei naționale de rugby să  părăsească țara pentru a călători în România,  în ciuda faptului că la noi în țară nu sunt în acest moment restricții care să împiedice disputarea meciurilor din Rugby Europe Championship.

Colegiul Director al Rugby Europe se va reuni zilele următoare pentru a lua o decizie legată de acest meci și de implicațiile pe care le are în desfășurarea viitoare a competiției.

Ultima etapă a Rugby Europe Championship, programată pentru data de 14 martie 2020, a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Meciurile restante au fost reprogramate pentru data de 1 noiembrie 2020, după care au fost amânate încă o dată, tot din cauza situației sanitare, fiind stabilite, în cele din urmă, a se disputa pe 7 februarie 2021.

În această etapă, pe lângă meciul România – Belgia, mai sunt programate a se  disputa Georgia – Rusia și Spania – Portugalia.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile