Meciul Romania – Uruguay se va relua marti, la ora 15, de la scorul de 18-0 pentru Stejari

Meciul de rugby dintre Romania si Uruguay, din etapa a doua a World Rugby Nations Cup, intrerupt luni seara, in minutul 35, se va relua marti, 14 iunie, de la ora 15, de la scorul de 18-0 pentru Stejari. Biletele achizionate pentru meciul de pe 13 iunie, sunt valabile la partida de marti.

Partida dintre Romania si Uruguay programata in inchiderea etapei secunde a competitiei, de la ora 20:00, a fost intrerupta in minutul 35, la scorul de 18-0 pentru Romania, din cauza fulgerelor. Initial, partida fusese oprita in minutul 28 din cauza unei rafale puternice de ploaie si a fulgerelor, fiind reluata dupa 30 de minute asa cum prevede Manualul de Turneu. Jucatorii au revenit pe teren, si-au facut incalzirea, iar meciul s-a reluat. Desi ploaia s-a mai domolit, fulgerele au continuat sa cada, astfel incat oficialii turneului au decis intreruperea partidei pentru siguranta jucatorilor.

Inca din primele minute Uruguay a intrat decisa sa dea o replica pe masura Stejarilor care dupa o posesie prelungita si-au masat adversarii in propriul 22, Stelian Burcea a intrat in forta, faza fiind continuata de Otar Turashvili care a culcat balonul la colt, din pozitie dificila Florin Vlaicu reusind transformarea, in minutul 7 scorul devenind 8-0. Ofensiva echipei noastre nationale a continuat si Florin Vlaicu a majorat avantajul din lovitura de pedeapsa, ca in minutul 22 in urma unei actiuni puratate la mana balonul sa circule pe traseul Florin Vlaicu-Jack Umaga-Stephen Shennan, ultimul finalizand in terenul de tinta al sud-americanilor. Florin Vlaicu a transformat si Stejarii conduceau cu rezultatul de 18-0.

Romania-Uruguay 18-0, partida intrerupata in minutul 35
Stadionul National Arcul de Triumf
Arbitri: Damien Schneider (Argentina)-Radu Petrescu (Romania), Andrei Diaconescu (Romania)
Au marcat: Turashvili-e, Shennan-e, Vlaicu-2tr,lp

Romania 1.Gigi Militaru, 2.Otar Turashvili, 3.Alexandru Tarus, 4.Johannes Van Heerden, 5.Marius Antonescu, 6.Dorin Lazar, 7.Viorel Lucaci, 8.Stelian Burcea , 9. Valentin Calafeteanu, 10.Jody Rose, 11.Adrian Apostol, 12.Florin Vlaicu, 13.Jack Umaga, 14.Stephen Shennan, 15.Catalin Fercu. Rezerve: 16.Andrei Radoi, 17.Alexandru Gordas, 18.Constantin Pristavita, 19.Valentin Poparlan, 20.Razvan Ailenei, 21.Tudorel Bratu, 22.Dennis Perju, 23.Sabin Stratila.

Uruguay: 1.Mateo Sanguinetti, 2.German Kessler, 3.Mario Sagario, 4.Diego Magno, 5.Diego Ayala, 6.Juan Gaminara, 7.Gonzalo Campomar, 8.Alejandro Nieto, 9.Guillermo Lijtenstein, 10.Martin Secco, 11.Andres Rocco, 12.Facundo Klappenbach, 13.Nicolas Freitas, 14.Leandro Leivas, 15.Federico Favaro Rezerve: 16.Igancio Secco, 17.Diego Arbelo, 18.Juan Echeverria, 19.Ignacio Dotti, 20.Matias Beer, 21.Andres Vilaseca, 22.Santiago Arata, 23.Rodrigo Silva.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile