Mihai Macovei si Otar Turashvili au inceput antrenamentele cu noua echipa, Colomiers. Ei ar putea debuta vineri, cu Dax

Mihai Macovei si Otar Turashvili au inceput antrenamentele cu noua echipa, Colomiers.

Reveniti de la Cupa Mondiala din Anglia, Mihai Macovei si Otar Turashvili s-au alaturat noii echipe de club, Colomiers din ProD2, cu care au semnat in intersezon. Acestia au inceput antrenamentele sub comanda antrenorului Bernard Goutta, luni dimineata pregatindu-se pentru prima data, pe Stadionul Michel-Bendichou.

Prezenta celor doi Stejari in randul echipei aflata pe locul 5 in ProD2 a fost remarcata si de jurnalistii cotidianului La Dépêche care dedica un amplu articol acestora. „Cupa Mondiala a fost o experienta frumoasa pentru noi. Am pierdut cu trei echipe (n.r. Franta, Irlanda, Italia), care joaca in Turneul celor 6 Natiuni si am batut Canada, asa cum era obiectivul. Imi pare rau ca nu am batut Italia si nu am reusit sa ne calificam direct la editia din 2019, insa ne-au lipsit multi jucatori”, a declarat Mihai Macovei pentru „ladepeche.fr”. Capitanul Romaniei a evoluat pana acum in Franta la Saint-Nazaire si Massy. „ Transferul la Colomiers este un lucru bun pentru a-mi creste nivelul de joc sau cel putin asa sper. La fel e si pentru Otar”, a vorbit Mihai despre trasferul la echipa din sud-vestul Frantei.

La Colomiers, acestia s-au integrat repede, conform spuselor antrenorului Bernard Goutta:”S-au odihnit cateva zile, dupa care s-au alaturat echipei, s-au intergrat in sistemul de joc si deja sunt pregatiti sa joace ”.

Macovei si Turashvili ar putea debuta vineri, 23 octombrie, in meciul impotriva celor de la Dax.

Dupa cinci meciuri disputate, Colomiers se afla pe locul 5 in ProD2, cu 13 puncte. Lider este Lyon cu 21 de puncte, urmata de Aurillac cu 20 de puncte, Bayonne cu 18 puncte si Perpignan cu 17 puncte.

 

FOTO: DDM, Xavier de Fenoyl

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile

Meciuri test

România - Argentina

03 iulie 2021

România - Scoția

10 iulie 2021

RugbyTV

Nu a fost furnizat un URL valid.

Official Broadcaster

Parteneri principali

Parteneri media

Link-uri utile