Mos Craciun a trecut si prin Moldova

Mos Craciun a trecut si prin Moldova.

Sambata, 17 decembrie 2016, micii rugbystii din Suceava au participat la un turneu de rugby tag care s-a desfasurat in Sala de sport a Clubului CSS Gura Humorului.  Evenimentul a fost organizat de catre CSS Gura Humorului in colaborare cu Asociatia Prietenii Rugbyului din Bucovina, reprezentata de Dan Scolobiuc si Scoala Cornu Luncii, reprezentat de prof. Coca Mihai.

La aceasta competitie au participat echipe din invatamantul gimnazial si anume: Scoala gimnaziala Berchisesti, Scoala gimnaziala Nr. 1 Gura Humorului, Scoala gimnaziala Nr. 2 Gura Humorului, Scoala gimnaziala Nr.3 Gura Humorului, Scoala gimnaziala Frasin, Scoala gimnaziala Hatmanu Sendrea – Dolhesti (2 echipe), Scoala gimnaziala Cornu Luncii, Scoala gimnaziala Plopeni, Scoala gimnaziala Ipotesti, CSS Gura Humorului, CSM Suceava.

Arbitrii turneului au fost Coca Ionut si Coca Mihai.

„Am dorit sa incheiem un an plin de evenimente rugbystice in judetul Suceava. Ma bucur ca am reusit sa adunam un numar atat de mare de echipe la competitie si ne bucuram ca sunt din ce in ce mai multi profesori de sport care au inceput sa predea rugby tag la scolile unde activeaza. Le multumesc colegilor ca au participat la acest turneu si le doresc un an 2017 plin de activitati”, a declarat prof. Coca Mihai, organizator al competitiei.

La sfarsitul turneului toti copiii au fost premiati de MOS CRACIUN, fiecare primind diplome si dulciuri.

„Avem deja doua scoli care au facut trecerea de la rugby tag la rugby contact (minirugby) Scoala Gimnaziala Ipotesti si Scoala Gimnaziala Cornu Luncii care au participat cu echipele de mini-rugby la Campionatul Regional Moldova Nord. Asteptam cat mai multe scoli sa faca aceasta trecere si sa pornim un campionat judetean de minirugby. Le doresc multa sanatate si un an nou fericit tuturor!”, a declarat Gabriela Surmei Balan, director de Dezvoltare Moldova Nord.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile