In Muntenia continua in aceste zile selectiile regionale la categoria de varsta U15

Primul pas in ce priveste selectiile regionale demarate de Federatia Romana de Rugby a fost facut, in cele patru zone Muntenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania fiind alesi cei mai buni 25 de jucatori la fiecare din categoriile de varsta U17 si U18. Mai mult, acum la Baia Mare are loc selectia nationala la categoria de varsta U17, in urma careia vor fi alesi cei mai buni 35 de jucatori din tara. 

In aceste zile, procesul de selectie se va relua, fiind vizite categoriile de varsta U15 si U16.

Astfel, timp de doua zile, joi si vineri pe 20 si 21 iulie, in zona Muntenia se va face selectia regionala pentru sportivii nascuti 2003, categoria de varsta U15. Actiunea va avea loc pe Stadionul Arcul de Triumf, jucatorii urmand sa se prezinte joi, la ora 16:00. De la ora 17:00 va avea loc un antrenament comun, iar vineri, de la ora 11:00 este programat un meci trial.

Pana acum au fost inscrisi din partea cluburilor din Bucuresti si zonele limitrofe in jur de 30 de sportivi. Propunerile antrenorilor si cluburilor pentru trial pot fi trimise pana miercuri, 19 iulie, la adresa de email manolache_rares@yahoo.com.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile