Nationala de U18 intra intr-un nou stagiu de pregatire, la Snagov

Nationala de U18 a Romaniei continua pregatirea pentru Campionatul European din luna aprilie. Stejareii se vor reuni in al doilea stagiu de pregatire din acest an, care va avea loc intre 4 si 10 februarie la Snagov. Staff-ul tehnic format din George Sava, Razvan Popovici si Nicolae Mocanu au convocat 32 de jucatori, provenind de la 9 cluburi, 6 din tara, 2 din Franta si unul din Italia. Reunirea lotului este programata pentru  luni, 4 februarie, ora 9:30, la sediul Federatiei Romane de Rugby (Bd. Marasti  18-20).

Din cei 32 de sportivi, 7 provin de la CSS Barlad, 8 de la CT Dinicu Golescu, 5 de la CS Metrorex, 4 de la CS Cleopatra, 4 de la CSS2 Baia Mare, unul de la LPS Focsani, unul de la Aurillac Espoirs si Amberieu en Bugey, ambele din Franta si unul de la UR Anconitana (Italia).

Romania U18 va participa la Campionatul European ce va avea loc intre 12-22 aprilie, in Rusia, la Kaliningrad, primul meci fiind pe 14 aprilie, impotriva tarii gazda.

“In primul stagiu am reusit sa punem la punct elementele care stau la baza proiectului de joc, am lucrat la acomodarea cu pozitiile in proiectul de joc, astfel ca fiecare jucator sa stie unde ii este locul in sistem. De asemenea, am reusit sa antrenam organizarea in atac. A fost un stagiu important pentru ca jucatorii au trebuit sa se readapteze la efort pentru ca au venit din vacanta, dupa o perioada in care nu au avut meciuri si nici antrenamente si era necesar ca totul sa fie facut treptat. In al doilea stagiu vom pune accent pe aparare si vom continua organizarea pentru proiectul de joc in atac ”, a declarat George Sava, antrenor principal.

Sportivii convocati pentru acest stagiu:
Pilieri: Razvan Chirca (CS Metrorex), Kristian Balin (CSS 2 Baia Mare), Andrei Capusanu (CT Dinicu Golescu), Sergiu Puescu (LPS Focsani), Alexandru Suler (UR Anconitana,Italia), Claudiu Purda (CS Cleopatra), Stefan Ludosan (Amberieu en Bugey)
Taloneuri: Serban Dadacus (CSS Barlad), Ioan Mogos (CT Dinicu Golescu)
Linia a II-a: George Bogdan Antonescu (CS Metrorex), Alexandru Birsan (CSS Barlad), Gabriel Ene (CT Dinicu Golescu)
Linia a III-a: Paul Ciceu (CS Cleopatra), Madalin Fomenco (CS Metrorex), Vlad Balan (CSS Barlad), David Popa (CSS Barlad), Kemal Altinok (CT Dinicu Golescu), Ioan Bodor (CT Dinicu Golescu), Virgil Ghenea (Aurillac Espoirs, Franta)
Mijlocas la gramada: Sorin Pandichi (CS Cleopatra), Lazar Azoitei (CSS Barlad), Robert Constantin (CS Metrorex)
Mijlocas la deschidere: Mihai Barbu (CS Cleopatra), Ovidiu Neagu (CSS Barlad),
Aripi: Andrei Tatarau (CSS 2 Baia Mare), Mircea Silviu (CT Dinicu Golescu),
Centri: Robert Stan (CS Metrorex), Teodor Ursu (CSS Barlad), Denis Lupu (CSS 2 Baia Mare), Darin Ont (CSS 2 Baia Mare)
Fundas:  Alexandru Mircea (CT Dinicu Golescu), Bogdan Iacovache (CT Dinicu Golescu)

Staff: George Sava – antrenor principal, Razvan Popovici – antrenor secund Nicolae Mocanu – antrenor secund, Dragos Cernat – preparator fizic, Catalin Sardan – medic, Alin Grigoras – kinetoterapeut, Silvian Ionita – manager

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile