Nationala de U19 se pregateste pentru Campionatul European. Inaintasii au lucrat momentele legarii in gramada cu pilierul Flavius Dobre

Nationala de U19 continua pregatirea pentru Campionatul European.

Echipa nationala de rugby de U19 continua pregatirea pentru Campionatul European ce are loc intre 23 octombrie – 1 noiembrie, la Lisabona. Stejareii se afla in cantonament la CSM Snagov, urmand ca vineri dimineata sa porneasca spre Portugalia, iar fiecare antrenament este folosit pentru a pune la punct toate detaliile de joc.

Marti, la cel de-al doilea antrenament al zilei, inaintarea a lucrat fazele specifice legarii in gramada cu pilierul Flavius Dobre, care este si preparator fizic. Acesta a insistat pe timpii legarii, le-a impartasit din experienta sa de pilier si a lucrat cu ei pentru a avea o pozitie cat mai buna in momentul legarii liniilor in gramada. “Cu mare drag vin sa ajut intotdeauna echipa nationala. Este o generatie buna, cu o linia intai puternica si sper sa arate acest lucru la Campionatul European. Sunt cateva reguli de baza pe care trebuie sa le respecti, am insistat pe aceste reguli si pozitiile corecte pe care trebuie sa le ai in legare pentru a evita accidentarile, iar daca se vor achita de sarcini, va fi foarte bine. Romania are o traditie in ce priveste pachetul de inaintare si sper ca acesta sa isi faca datoria mai ales in meciul cu Portugalia”, a spus Flavius Dobre.

Nationala de U19 va pleca vineri dimineata in Portugalia, urmand sa dispute primul meci in cadrul Campionatului European pe 25 octombrie, cu Polonia, de la ora 13:00, ora locala. Al doilea meci va fi pe data de 28 octombrie cu echipa care va castiga partida dintre Portugalia si Olanda.

Lotul Romaniei U19:
Pilieri: Ciprian Lucaci (CSA Steaua), Adrian Chiper (RCM Galati), Marius Lungu (CSA Steaua), Cristian Stratila (CS Tomitanii Constanta)
Tragatori: Ovidiu Cojocaru (CSM Baia Mare), Ionut Melecciu (CSA Steaua)
Linia a II-a:Andrei Toader (CSS Barlad), Andrei Iurea (CSM Baia Mare), Octavian Popa (CSA Steaua)
Linia a III-a: Alin Ghiarasim (CSA Steaua), George Tatarus (Timisoara Saracens), Cristi Chirica (CSM Baia Mare), Bogdan Toma (CSU Cluj), Adrian Motoc (Racing 92 Franta)
Mijlocasi la gramada:George Croitoru (CSM Olimpia), Madalin Mihalache (CS Tomitanii Constanta)
Mijlocasi la deschidere: Radu Ludosan (Bourg-en Bresse, Franta), Ionel Melinte (CSA Steaua)
Centru: Vladut Popa (Timisora Saracens), Mihai Melnicov (CSA Steaua), Ionut Balaban (CSS Barlad)
Aripa: Daniel Boicu (CSS Barlad), Marian Lupu (CSA Steaua), Adrian Negoita (CSA Steaua)
Fundasi: Alexandru Padureanu (CSA Steaua), Claudiu Trandafir (CS Cleopatra Constanta)

Staff: Razvan Popovici – Antrenor Principal , Stefan Acsinte – Antrenor, Cristian Cojocaru – Antrenor, Adina Dreve – Preparator fizic, Cristi Staicu – Doctor , Andrei Diaconeasa – Kinetoterapeuti

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile