Noul logo al FRR, premiat la Londra

Logoul Rugby Romania a fost premiat la Londra

Proiectul de rebranding realizat de Brandient in 2010 a fost premiat la competitia europeana Transform Awards 2011, care este dedicata celebrarii reconstructiei si re-designului de brand.

Noua identitate Rugby Romania, creata pentru Federatia Romana de Rugby, a fost premiata cu Silver Award in categoria “Best rebrand for a not-for-profit organisation”. Identitatea a fost desenata de Bogdan Dumitrache si Cristian Petre, Senior Designers Brandient.

“Suntem onorati de aceasta recunoastere si le multumim clientilor nostri pentru oportunitatea oferita si pentru entuziasmul cu care au aprobat si implementat aceste identitati.” — Cristian ‘Kit’ Paul, Creative Partner, Brandient.

„Tin sa le multumesc mult celor de la Brandient pentru tot ce au facut pentru noi. Acest premiu este confirmarea faptului ca am lucrat cu cei mai buni. Proiectul realizat (pro-bono) de Brandient este foarte important pentru imaginea rugbyului romanesc si pentru tot ceea ce doreste Federatia Romana de Rugby sa faca pe viitor pe acest segment”, a declarat Alin Petrache, presedintele FRR.

Transform Awards este o competitie organizata de publicatia Communicate din UK („leading corporate communication magazine”). Competitia vrea sa stabileasca benchmark / best practice in rebranding in Europa – in cuvintele lor „Transform 2011 is Europe’s only dedicated celebration of brand rebuilding and redesign.”

Brandient este compania dedicata consultantei in strategie si design de brand care se ocupa, prin excelenta, de crearea si cultivarea brandurilor sub semnul valorii. Avand reputatia unei echipe de specialisti cu experienta remarcabila in management, marketing, design si comunicare, Brandient este specializata atat in revitalizarea unor proiecte de mare anvergura, printre care rebrandingul CEC Bank, Domo, Dedeman, TVR, Europharm, Radiocom, Patria Credit etc, cat si in crearea unor branduri care au devenit referinte locale precum Fulga, QFort, Metropotam, Brikston, Zuzu, Cuculand, portofoliile Transavia, Fabryo, Orkla Foods etc. De asemenea, Brandient acorda consultanta strategica de marketing si de brand pentru branduri multinationale precum Vodafone, RBS, GlaxoSmithKline, BRD Societe Generale, Renault, GE Money, Piraeus Bank etc.
Brandient este cea mai premiata firma romaneasca la competitiile internationale de branding si design si a celebrat in 2010 cei opt ani de existenta prin lansarea “Brandient 101” — prima carte romaneasca dedicata designului de brand autohton, care aduna 101 identitati de corporatii si produse, desenate de companie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile